keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Savulohipasta (Kanttarellituorejuustolla)


Lämmin hellä pehmoinen... lauleli Matti Esko. Tänään hotkasin vähän savulohipastaa. Nää pastasörsselssönit on siitä hyviä ja kivoja että on satatuhattamiljoonaa tapaa tehdä vastaava ruoka. Vaihtaa vaan tuorejuuston jonkun muun makuseks, lohen tilalle vaikka kinkkusuikaleita ja avot, siinä on sulla taas erilainen pastasössö. Mutta jos mieles tekee nimenomaan savulohipastaa niin teeppä näin:

Savulohipasta
Ainekset jotka tarvit:
- pastaa
- savulohta (daa)
- nippusipulia/ruohosipulia
- maissia
- kanttarellituorejuustoa (tai jotain muuta esmes ruohosipulituorejuustoa)
- suolaa
- mustapippuria
- yks pinaattikroketti
- ripaus raastettua parmetsaanitsaanoa (eli sitä juustoo, ei pakko)

1. Laita pastat kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja lisää esmes puolessa välissä keittelyä sekaan jonnin verran maissia. Eli makus mukaan.
2. Silppua pastan kiehuessa nippusipulia/ruohosipulia
3. Ota sulamaan yksi pinaattinappula (tai miksei useampikin) pakastepussista

4. Kun pastat on valmiit -> siivilöi vedet niistä pois ja laita pastat sitten takas kattilaan (lämmöt voi olla ihan alhaalla nyt, eli 1 tai 2 lämmöt vaan tässä loppuvaiheessa)
5. Lisää sekaan sulanut pinaatti ja pieneksi hienonnettu sipuli ja sekoittele
6. Lisää mieluisasi määrä tuorejuustoa (ei tarvi hölvätä koko pakettia, laita sillai että sitä riittää levittäytymään kaikkialle pastaan -> eli älä uita koko pataa siinä juustossa kuitenkaan)
7. Lisää savulohta mukavan kokoisina paloina sekaan ja sekoittele
8. Ripauta vähän permesaanijuustoa mukaan jos tykkäät siitä
9. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa
10. Lisää paljolti mustapippuria
11. Sekoittele kaikki sekaisin keskenään ja pitele lämpimällä levyllä kunnes arvioit kaikkien ainesten lämmenneen
12. Valmis!

Ei kommentteja: