26.7.2013

Pizzaa Frutti Di Fridge (Rukiinen Tonnikalakatkarapupitsa)


Mitä ikinä sulla onkaan kaapeissas ja jääkaapissa: laita kaikki pizzaan. Tai ainakin kaikki mitkä vois maistuu hyvältä keskenään. Meikäläinen löysi kaapeista seuraavanlaiset täytteet tähän yllättävään pizzaperjantaihin:

Frutti Di Fridge
- 1 pieni tölkillinen tonnikalaa (on muuten kiva toi Rainbown tonnikalapakkaus jossa on kolme pienempää päkii. Esim tähän mun pikkuseen pitsaan normaali tunatötsä ois ollut liikaa, mutta nyt oli just sopivasti! Love it!)
- katkarapuja
- pari lurausta bbq-kastiketta
- muutama kirsikkatomaatti
- kaprismarjoja
- valkosipulia
- emmentalraastetta
- chiliä
- paahdettua säilöttyä paprikaa
- sipulia

Tomaattikastiketta tai muuta ei viitsi tätä varten avata joten laitoin pienen tilkan ketsuppia ja bbq-kastiketta ihan pohjimmaiseksi. Pizzataikinan tein taas osittain ruisjauhoista ja tuli todella rapee of course! Lirvahti enemmän ruista sekaan kuin koskaan aiemmin, mutta ei se haittaa koska näin siitä tulee tosi rapea ja maukas pohja.

Mitä tästä opimme? Kun tahdot hyllyjä tyhjäksi: tee pizzzzzzaaaaaa... hmm taikka munakas.

PS. Oon nyt niin väsynyt tän työviikon jäljiltä että et usko! En siks että ois mikään kamala kiirehässäkkä ollut, vaan siks että notkun hereillä liian myöhään. Se on tää kesä kun valvottaa ja sit tulee karmeet univelat. Noh, nyt saa huomenna vetää unta kaaliin ihan rauhassa vaikka yli kasiin asti, mut sit tarttee ehkä lähtee ajelee mökkimaisemiin paistelee makkaraa tikkutulilla. =)

Ei kommentteja: