maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ritarit Eaton Messin tapaan


En ole ihan kauheen iso ritarifani, mutta kun oli vähän ylijäämäciabattaa yks ilta, niin leikkasin pari siivuu ja kauhoin naamariin vispikerman ja tuoreiden mansikoitten kera. Pullasiivuista tulis makiammat, mutta vähän pullamaisuutta saa kun lisää munamaitoon sokeria ja kardemummaa. Kokonaisen siivun sijaan paloittelin ritarin kuutioiksi ja kokosin jälkiruokakuppiin iitton messin tyyliin. (Eli kaikki vaan päällekkäin/sekasin!) Vähän niiku tälleesti näin voit toimia kun tekee mieli jotain makeaa hyvää:

Ritarit Eaton Messin tapaan
- leipäsiivuja taikka pullasiivuja tarvittava määrä
- uita leipäsiivut seuraavanlaisessa seoksessa:
    * 1 muna
    * teelusikallinen sokeria
    * hitunen vaniljasokeria
    * kardemummaa oman makus mukaan (nam!)
    * pikkisen suolaa jos haluat
    * (luraus maitoa tai kermaa jos koet tarpeelliseksi)
    * vispaa kevyesti haarukalla kaikki sekaisin

-paistele munaseoksessa uitetut siivut pannulla kauniin ruskeiksi ja rapsakoiksi
- paloittele leipäpalat ja kokoa ne haluamiesi lisukkeiden kanssa tarjolle. Parastahan tässä ois mansikkahillo ja kermavaahto. Tällä kertaa iskin kuitenkin tuoreita mantsikoita.

PS. En ota kantaa siihen onko nämä köyhät vaiko rikkaat ritarit! Mut ei tässä mikään miljonääri tarvi olla, että näitä pääsee tekemään ja mussuttamaan.

PPS. Tänään on pakko tehdä tätä safkaks kun tekee mieli: Katkispasta

Ei kommentteja: