2.7.2013

Safkablogi testaa: Long Island Ice Tea Cocktail


Kuinka monta kertaa oot baarissa (aivan liian katollas jo ollessas) menny tiskille ja tilannu jonkun kunnon pommin vielä siihen? Kuten long island iced tean taikka caipiroskaa taikka (dare I say it...) absinttii? Ai joka kerta? No samoin! Käyn nykyään aika harvaseen alkossa (koska oon niin terveellinen juomatavoiltani näin vanhoilla päivilläni) joten ainakin mulle oli uutuus tämmönen valmis drinksucocktaili long island ice tea. Jotenka: testataampas.

Ensivaikutelma: tuoksuu lähinnä vaan kossukolalle

Sitten: Eka hörppy: Mutta kyllä tässä on vähän muuta tutinaa nyt kuin perusvarmassa kossukolassa. Sitruuna puskee niskaan ja jo ennen sitä suuhun hyppää ginin aromit. Gin ei sinänsä ole itelleni mieluinen, koska siitä tulee heti isot makumuistot kun nuorena vedettiin Gin Lemonii suoraan pullosta, jonka joku täysikänen oli hakenut :/ MUTTA, tässä yhteydessä ei pöllömpi.

Lopputulos: Kiva juoma! Alkoholia näkyy olevan 14,70%. Älä lisää sitruunasiivua ellet ole tosi sitruunainen ihminen. Meikä viskas oman siivun mäkeen, koska tässä on jo valmiiks toooosi sitruunainen maku.

Sori kun pälätän näin pitkään. Menkää ostamaan oma pullo, se varmasti tulee juoduksi. 

*kippis*

PS. Tämähän sisältää meidän kaikkien lempparia: etanolia! Lisätietoja alkon sivuilta: http://www.alko.fi/tuotteet/761527/

Ei kommentteja: