5.7.2013

Safkablogi shoppaa: Ikea Haul


Teretere! Nyt ei oo tänään vielä ehtiny kokata, mutta shopata kerkesin. Niimpä näytän mitä kokkausaiheisia tavaroita tarttui Ikeasta mukaan. Elikästä joo:

Grillipannu
Ostin viimein grillipannun. Oon vähän miettiny, että minkälaisen ostais ja lopulta päädyin näköjään siihen etten haluu semmost täysin valurautaista, koska se painaa jotain 15 kiloa ja en vaan jaksa semmosta. Onhan noita monenlaisia ja erihintaisia, mutta alotetaan nyt tommosella Ikean about 17 euron grillipannulla. Kerron siitä lisää heti kun testaan!


Herkut!!!!
Sinappi: toi Ikean sinappi on ihan helevetin hyvää. NAM! Yks parhaist sinapeist mitä oon maistanu :o
Piparjuurisoosi: en oo maistanu, kerron sit ku oon!
Maitosuklaata: tätä kun sulattaa ja dippaa mansikat tai banskusiivut niin avot.
Vaniljasoossia: very good with esim. mustikkapiiras tai omppupiirakka
Röstad Lök: tää kuivateltu paistettu sipuli on jees kun teet sämpylöitä...no tai salaatis yms! Ja siitä saa tod.näk. syövän. Kuten kaikesta.

Lasta+Lusikka+Haarukka -setti
Eli toi musta setti. Tää on mun kolmas samanlainen setti. Mul on joku himo ostaa aina toi sama juttu Ikeassa käydessä. Noi on niit vähän pienempiä, muttei niitä ihan minejä kuitenkaan. Tosi kätsyt ja kivat ja monitoimiset. 

Lasi, lautanen, sekä mittakuppisetti
Tällästä peruspeetä. Lautanen ja lasi olivat kivan muotoisia ni ostin ne ihan siks vaan. Täytyy tehdä myöhemmin tänään lasiin drinkkivinkki. =) Niin ja mittoja tarttee aina.

Servetit ja pienet "vuuat"
Noi isot servetit on kätsyjä + toi pakkaus riittää pitkäksi aikaa! Ostos on siis oikeutettu. Vuuat on kätsyjä, jos haluut lautaselle erikseen laittaa majoo tai jotain dippiä tms. kastiketta esille.

Ostin myös muita juttuja, jotka eivät liity kokkailuun ja niistä tässä malliesimerkkinä Eetulle ostamani talja. Se voi maata ja kierii siinä ja varmaan kuvittelee olevansa emonsa kainalossa. Awww.. :D

Se siitä! Palaan illalla drinkkivinkin kera!1 kommentti:

Sandy kirjoitti...

Wir fahren auch sehr gerne zu Ikea. Die haben immer eine riesen Auswahl und man findet immer etwas passendes.