9.8.2017

Valkoinen Kanttarellipizza (Vegaaninen)


Voihan perluskooni! Nyt oli niin hyvää, että täytyy jakaa tämä ilosanoma tänne blogin puolelleki. Tein nimittäin hiton hyvän kanttarellipizzan!

Tehkää kaikki tätä nyt kun kerta metästä kanttarelleja löydätte. Itse rämmin tänään metikössä enkä löytäny kuin yhden, joten kävin hakemassa maksullisia. Hopihopi!


Valkoinen Kanttarellipizza
Tarvitset: 
- pizzapohja, eli tee taikina ja painele se pellille
- kanttarelleja
- öljyä/ margariinia paistamiseen
- sipulia
- persiljaa
- suolaa
- mustapippuria
- vegaanista tuorejuustoa, käytin Oatly på mackania

Tee taikina ja muovaile ohuehkoksi pizzapohjaksi. Pyöräytä pannulla kanttarellit sipulin ja silputun persiljan kera kevyesti ja mausta suolalla ja pippurilla. Älä käristä, sillä tää koko homma on menossa uuniin! Sen verta vaan varovasti paistat, että sienet ja sipulit hiukan pehmenee.
Sivele pizzapohja tuorejuustolla ja rouhaise siihenkin hieman mustapippuria. Kaada pannulla muhisseet sienet tuorejuuston päälle ja siinä se. Paista 225 asteisessa uunissa kunnes on kypsä.

Ps. Pikku vinkki: Koska mulla ei ole mitään pizzakiviä yms, lämmitän uunin lämmetessä uunipellin siinä samalla tulikuumaksi. Sitten siirrän paistovalmiina olevan pizzan kuumalle pellille leivinpaperin avulla ja näin ollen pohjasta tulee ihan kiitettävän rapsakka.


Ei kommentteja: