keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ruishamppari broileripiffillä & ananaksella



Helou, ruishamppari broileripiffillä lienee edes vähän terveellisempi vaihtis kuin Big Mac. Niin ja majon tilalla kermaviilikastike. Ja ei ranskalaisii! Noni, eli long story short:

Ruishamppari broileripiffillä & ananaksella

Valmista biffiä:
-broikun jauhelihaa
-kevätsipulia silputtuna
-muna
-mausteet omas makus mukaan (curry, suola, pippuri, hotimmat mausteet hunaja jne)
-superpieneksi silputtua paprikaa
-korppujauhoja
-> pyörittele näistä taikina ja paistele piffit kypsiksi! Se on siinä.
-> paistele jälkihöyryillä viekussa ananasrenkaita tarpeen mukaan

Valmista kastike:
-kermaviiliä
-pieneksi hienonnettua kevätsiplaa
-maustekurkkua pienenä hakkeluksena
-samoin tuorekurkkua
-mausteet kuten suola, pippuri, paprikajauhe, curry, sokeri jne.. mitä mielees tulevi

Osta leipä kaupasta:
-Vaasan 100% ruisporkkanaleipää tai muuta leipää/sämpylää mikä maistuu sulle

Iske sitten läjään koko homma. Lisänä mulla on friseesalaattia ja kurkkua ja tomaa. Laita mukaan juustosiivua jos mieli tekee. TAI MAJOA jne mitä nyt hamppareihin tullee. Jeps, hyvää, muista juoda kun on niin kuumat kelit!

2 kommenttia:

Heta kirjoitti...

löytyykö sulta jotain bravuuri kasvispiffi-reseptiä?

Makiatasku kirjoitti...

hmmm no oon joskus jonkinlaisia tehnyt mut eii oo kylä mikään mun bravuuri! tarttis kyl koittaa joskus hmmhmhmmm... =)