13.5.2013

Pekoniin kääräistyt jallut



HEPA! Ostin sata vuotta sitten (no joke!) litukasta jalluja. Eli siis tuoreita versioita. No nehän oli jo vähän rutistuneet tuolla jääkaapin lokerossa, mutta ei se mitään. Halkasin puoliks ja tungin sisään pienen palan cheddarii ja käärin yhen peksusiivun ympärille. Ja sitte 250 asteiseen uuniin sopivaks ajaks.

Sanonpahan vaan että mun kielelle nää on aivan liian äkäsen makuisia! Voi helevetti. Eli kyllä hiittiä tuntuu jo vaikka pelkää välistä valuvaa juustoa maistelis.. En tiä sit auttaisko jos etukäteen jotenki kypsyttelis jallut.

Moni näistä taatusti tykkäilee joten laittakaa kesäällä vaikka grilliin. Varokaa, koska juusto valuu väkisinkin ulos ellei tee ihan tiiviiks pakettia!

Plääh.. huhuhuhu

Näitä vannon etten koskaan tee enää uusiks. En pysty syömään edes näitä testiversioita.

Idis peräisin Dianalta: http://youtu.be/r--hrrfms5I
(En tosin seurannut tuota reseptiä kovin tarkalleen hmm,.. ois varmaan pitäny :-)


Matkalla uuniin

Ei kommentteja: