lauantai 18. toukokuuta 2013

Hedelmäsalsaatti



Tässä hyvää semmoisenaan, jätskin kanssa, kakun väliin, kakun päälle, miksei kakun allekin. Ja kai tätä pihvinkin kanssa voi syödä. Kirpeähkön makea hedelmäsalsa saa syntynsä näin:

Hedelmäsalsaatti
Pilko seuraavat (tai itse valitsemasi) hedelmät kulhoon:
- mansikoita
- kiiviä
- päärynää
- banaania
- granaattiomenan pieniä pylpyröitä
- rutistus sitruunan mehua

BONUS Drinkkivinkki
Tee mieluisesi drinkki tai kaada lasiin viiniä tms ja lisää hedelmäsalsaa rutkasti sekaan + jäitä.

2 kommenttia:

piitu kirjoitti...

mikä meininki tos granaattiomenassa on? en oo ikinä maistanut, mut vaikuttaa epäilyttävältä. syyääks siitä vaan ne siemenet? onks hyviä? joskus oon kyl vissii jotaa granaattiomenasiduu maistanut, mut en kyl muista siitäkää oikee mitään.

Makiatasku kirjoitti...

no joo sieltä sisältä kaavitaan ne siemenet. ne on must vähä ku maissin muotosii! sitten vedät niit suuhun kauheeseen tahtiin ja se on kuin pienet mehupommit räjähtelis sun suussa. se on nammmmm.. mul meni paitakin piloille kerran kun söin sitä kuin eläin. :D kantsii jääkaapis kylmentää se ja sit alkaa raatelemaan vast.