10.5.2013

Keisarin käskystäJES PE! :--) Tänään tuli tämmöstä semi homemadea! Koskapa.. tein vähän niiku caesarsalaatin tyyppist, mutta siis ostin sen Pirkan pussukan jossa on salaatti valmiiks hakkeloituna, pussissa krutongit valmiina, kastike myöski pussissa sekä toinoi nuinnii juustoamujua!

Nälkä oli kuin pienellä kettutytöllä joten maistui vallan mainiosti. Kanafilettä paloittelin ihan jopa itse ja paistelin kypsäksi. Kyllähän tämä käy näinkin. MUTTA, tarttee todeta että mikään ei oo sen parempaa kuin Hesen kanasalaatti. Paprikamajolla. Ja mieluiten kaks pussii sitä majoa. Jos ois pakko keksiä ite se miten haluis kualla ja sit se tapahtuis, niin must tuntuu että haluisin upota siihen majoon. :O

Juomaks niittasin jotain tommosta kuohuviinijuomaa... saa nähä innostuuko tässä mitään muuta nykimään. Aijoo! Ja jälkkäriks jyrsin just hampaat irvessä turkkareita. Oon 100% turkinpippuri- ja salmiakkijauhofani. Eli itseasiassa haluisin uppoo puoliks majoon ja puoliks salmiakkijauhoon.

Kiitos ja anteeksi!

PS. Koiran kanssa kunnommin ulkoileen heti kun suomen peli alkaa. Ehkä tässä vois jonkun juoman vielä ottaa, on paljon jännempää hiprakassa samoilla metikössä. Noeivaiskaa! ;)


Turkinpippurit

Ei kommentteja: