8.5.2013

Drinkkivinkki: Valkovenäläisen kylmät päiväkaffetSää tiedät kapselikahvinkeittimen, right? Ja sit sää tiedät valkovenäläisetkin, right? Noooo... entäs jos pistäis kapselikoneen pörisemään ja lisäis vähän baaritiskiltä tuttuja tuotteita niin oiskos siinä hyvä juoma helatorstain aattoillalle? KHYLLÄ! (Ainakin niille jotka tykkää.)

Valkovenäläisen kylmät päiväkaffet
- Valkkaa asiaan kuuluvanlainen juomalasi tai vaikka kaffikuppi
- Laita lasiin ihan vaan viinaa, kahvilikööriä ja jäitä
- Aseta jääkahvikapseli masiinaan (mun tapauksessa Nescafen cappuccino ICE), lasi hanan alle ja lorottele jääkahvi sekaan (kapseli kerrallaan). (Eli käännä vipu kylmälle puolelle daa daa...)
- SEKOITA, lisää pilli and suck the sugrör

Juoma on erittäinkin makiaa! Kannattaa säädellä makua viinaksien määrällä. Kahviliköörin kanssa ei tarvi ihan mielettömästi läträtä, koska se on aika makeeta. Seuraavaks taidan kokeilla ihan pelkän viunan kanssa hmmm. Mutta kaikki tekee niin vahvaa kun haluu ja läträä just sen verran miltä itestä tuntuu.

MUTTA, huomion arvoinen ajatus: Mun mielest toi Nescafen jääkaffi on HIEMAN laimeeta. Vaikka jättäisit lorottamatta ohjeistetun määrän verran niin silti se on vähän vaisu. Täytyy sanoa että toi pieni kikka viinaksien kanssa parantaa makuelämystää noin hundra prösent. Suosittelen kaikille masiinan omistajille sekä heidän ystävilleen. Ja muistathan: Jos otat, et aja. Juo vastuullisesti. Happy times <3 data-blogger-escaped-br="">

Ei kommentteja: