maanantai 13. toukokuuta 2013

Possu, herkkusieni ja chili tapasivat kastikkeessa



Tervehdys! Tänään saan taas säilöä itse tehtyä cubea pakastimeen! Basmatiriisin keralla kokkailin possuriekaleista ja herkkusienistä soossia. It's not bad, it's really goood... Paskahkon päivän jälkeen en tässä jaksa liikaa luritella muuta kuin ohjeet tämän sösselin tekoon:

Possu, herkkusieni ja chili tapasivat kastikkeessa
- Paistele possuriekaleita pannulla kera sipulin
- Lisää sekaan pilkotut herkkusienet ja chiliä pieneksi siivaloituna makus mukaan
- Mausta makus mukaan esmes paprikajauheella, suolalla, pippurilla ja muilla maustesekoituksilla, soijalla
- Heilauta sekaan vähän maizzenaa tai muuta suurustetta
- Lirauta sekaan vettä
- Kypsyttele
- Lorauta lopuksi kermaa tms jotta ois vähän sydämellisempää syötävää, toki liemen voi kokonaankin koostaa kermasta. Sehän se vasta herkkua olis.
- Oisin lisännyt jotain sulate/tuorejuustoakin jos ois ollut jemmassa
- Voit lisätä sekaan myös peksua (lisäsin puolikkaan siivun koska olin testaamassa juuri myös tämän jälkeistä postausta..kääk)

NAATI riisin kera ja jos raattit niin tee pakkaseen oma jemmaeväs thaicuben tapaan.

Näin!

Ei kommentteja: