21.5.2013

Safkablogi testaa: Pehmis! (Arla Ingmanin pehmytjäätelö vanilja)Terppa taas! Koklasin yks päivä tota pehmislitkua jota kaupassa (K-Superplaaplaa) satuin näkemään. En ollut ennen nähnykkään moista ainetta missään... Kyseessä Arla Ingmanin Pehmytjäätelö. (Tässä linkki lisätietoihin: http://www.arlaingman.fi/tuotteet/tuotteet-ja-tuotemerkit/tuotevalikoimamme/jaateloseokset/ ) Puolen litran töteröstä on kyse ja ostin vaniljan makuisen. Tarjolla oli myös mansikka ja suklaa.

Pakkauksen ohjeessa neuvottiin vatkaamaan n. 3min jonka jälkeen laittaa pariks tunniks pakastimeen ja sitten vatkata uusiks ja sit se ois valmis. Mä hoidin hommaa jätskikoneella, eli vatkasin ja sit läikyttelin sen jätskikoneeseen pyörimään.

Pehmistähän siitä tuli, mutta arvaappa: EN TYKÄNNYT! Enpä ois ikinä uskonu etten tykkäis :o Jotenkin must maku oli liian vaniljainen tai liian imelä ja kermainen ja tuhti ja paksu. Siis maku. Jotenka. En osta pehmishommia enää ikuna. Pysyttelen kiivisorbertissa ;)

PS. Olin murskaavinani päälle pistaaseja! Ne oli hyvvii sentäs!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oon testannut kaikki maut. Suklaa on hyvä, vanilja menettelee kun laittaa jotain makua (esim keksimurua tms), mansikassa on inhottava sivumaku.