keskiviikko 27. elokuuta 2014

Safkavinkki: Etanapatonki


Oon aiemmin tehny etanoita etanapannussa, etanat ilman etanapannuu ja tässä ny vielä sitten etanat ilman mitään pannuu.

Tällä kertaa nääs kaivoin söpöt pienet reiät esipaistettuun patonkiin näille pikkuisille kavereille (tai on jotku aika isojakin), levittelin maustevoit pintaan ja sulloin etanat aukkoihin. Sit vielä pienet (isot) nokareet maustevoita elluille niskaan ja vähän (paljon) juustoraastetta. Paistele uunissa 210 asteessa about 10 minuuttia ja leikkaa annospaloiksi. (Havoinnollistava kuvasarja tuossa alempana.)

Mikäli etanat tuntuu liian jättiläismäisiltä niin pilko ne vaikka puoliks. Must se puolittaminen tuntuu jotenkin raakalaismaiselta, mut toisaalta paistamisen jälkeen puren ne tuhannen päreiks kuitenkin joten hmmm.

Laitan tähän alle linkit aiempiin etanahommiin, mutta rustaan tähänkin ny vielä tuon maailman parhaan maustevoin ainekset:

Maailman Paras Maustevoi
- voita (käytin tällä kertaa Bonjourin öljyllä höystettyy voita)
- makus mukainen määrä valkosipulin kynsiä hienonnettuna
- persiljaa kunnolla
- aurajuustoa makus mukkaan

Muussaa kaikki ainekset yhteen ja siinä se maailman paras maustevoi sitten on valmiina.

Aiemmat etanapostaukset:
Etanat Ilman Etanapannua
Ellu-etanat Lähti Viimeiseen Leposijaansa





PS. Reikiä reviskellessä jää ylijäämäleipää ja ylijäämäetskujakin. Voit paistella ne samalla kertaa patskujen vieressä tähän tapaan:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea! Muutenkin kiva blogi :)

mapsu (www.safkablogi.fi) kirjoitti...

Moi ja hitto! Huomasin tällee jälkijunas kommentin! Kiitos kivasta kommentista! <3