torstai 13. kesäkuuta 2013

Juustoinen Raviolipaistos (for dummies ♥)
















Morjenstapäivää! Tässä safka jonka jokainen saa uuniin viiden minuutin valmistelujen jälkeen. Parikytä minuuttia uunissa ja sit sulla on ruoka pöydässä! Herttinen sentään. Raviolipaistos syntyy näin simppeleistä raaka-aineista:

Juustoinen Raviolipaistos Rucolapestolla
- pirkan tuoreita juustoravioleja (taikka mitä raviolia nyt satut ostamaankaan)
- juustoraastetta (emmental-mozzarella esim)
- jääkaapistasi löytyviä juustoja (mä laitoin hitusen aurajuustoa ja parmesaania, mut esim vuohenjuusto tai tuore mozzarella ois pörfektot tähän, taikka fetajuusto tai mikä vaan!)
- pastakastiketta (valmiiksi maustettua... mitä näitä ny on)
- lisäsin kertaalleen väliin myös hieman rucolapestoa koska purkki on avattu ja se ei säily ikuisuuksia

1. ota vuoka ja sivele hitunen oliiviöljyä siihen ettei tartu kaikki
2. lusikoi hieman pastakastiketta suoraan purkista
3. lado raviolit kastikkeen päälle
4. ripottele juustot raviolien päälle
5. lisää taas kastiketta, uusi kerros ravioleja, juustoa jne
6. paistele uunissa 200 asteessa about 20-30 minuuttia. Voit aluksi pitää hetken aikaa foliota vuuan päällä, mutta ota se pois vaikka paiston puolivälissä jotta pinta saa mukavan ruskeuden ja rapeuden.

Todella maittavaa on! ....vaikka tässä ei ole edes yhtään hitustakaan lihaa. :) Toki voit valita tähän käytettäväksi raviolin jossa on sisällä kinkkua tai mitä pakonia niissä nyt voikaan olla.

Hyvää ruokahalua!

PS. Tänään on mun eka kesälomapäivä! \o/


Ei kommentteja: