torstai 6. kesäkuuta 2013

Rapea tomaatti-mozzarella toast



Pikaista rapsakkaa purtavaa: Voileipägrillin välissä litistetyt kaurapaahtissiivut joiden välissä simppelit herkut. Elikkäs: oliiviöljy, mozzarellajuusto (Pirkan buffalomozzarella pallosta leikkelin siivuja), tomaatti, basilika, suola, pippuri ja extrajuustona vähän emmental-raastetta. Jotain pestoakin sopis tonne sipaista.

Nopeaa ja helppoa! Ja ihan hyvääkin! Voit myös tietty iskee uuniin mut älä silloin laita toista leipäsiivua toisen päälle. Kaikki osaa tehdä tämmösiä vauvasta vaariin. Nammmmmmmmmmmmmm... Juomaksi suosittelisin sun lempparia valkoviiniä. Ikävä kyllä itse en valkkaria hörpännyt tällä kertaa, mutta ehkä tossa joku toinen kerta. Huomenna on muuten peeeeerjantai! Jes!


Leipäset ennen toustaamista.

Ei kommentteja: