1.6.2013

Suklaakuorrutetut Mansikat



Jos sä oot kuten mä olin, eli sellainen joka ei ole koskaan sulattanut suklaata, dipannut siihen mansikoita ja sitten laittanut pariks minuutiks pakastimeen, niin..... voi jeskamandeera alappa toimiin, nimittäin nuohan on mitä ihaninta jälkkäriä kesäks! =)

Jos ois joku oma loveri niin tekisin sille näitä! Eli jos sulla on niin tee sille. Valkkaa suklaa oman maun (tai loverin maun) mukaan. Maitosuklaa ois nam ja myös valkoinen suklaa. Mä käytin Ikean tummaa suklaata. Nams!



Suklaakuorrutetut Mansikat
- Sulata paloiteltu suklaa mikrossa ihan hetki kerrallaan ja sekoittele välillä lusikalla. HUOM! Suklaa palaa hemmetin nopeesti jos vedät täysteholla, joten oikeesti pliiis seiso koko ajan mikron vieressä ja siis 15-30 sekunnin pätkän annat olla pari kertaa niin se on siinä.
- Ota mansikoista kannat pois ja tökkää niihin cocktailtukku tms ja valuttele suklaata mansikan päälle. päällystä koko marja taikka sitten jätä osa näkyviin. Haluun myös koittaa suklaalla kuorrutettuja banaanisiivuja.. naaam..
- Aseta suklaalla kuorrutetut mansikat leivinpaperille tai muulle alustalle josta uskot niiden irtoavan helposti
- Laita lautanen pakastimeen pariksi minuutiksi. Suklaa kovettuu nimittäin ihan nopsasti takas kovaks. ONNEKS! Mikäli et ole hätähousu niin laita mansikat jääkaappiin kunnes olet valmis tarjoilemaan ne. =)

Simppelii ja iisii! Just niiku pitääki välil olla!

2 kommenttia:

Tanja Karppinen kirjoitti...

Kiva, kun sie olit käynyt miun blogissa tutustumassa, mie tulin nyt vastavierailulle. Ja mitäs täältä löytyikään, idea jälkiruuaksi tälle illalle! On tulossa tärkeä vieras kylään, oma sisko! :)

mapsu kirjoitti...

Yhyy mä haluisin myös taas näit. :( :--D Kiva kun tulit käväsee. Mulla juustosörsselit kummittelee mielessä nyt sitten taas.