10.8.2013

Chorizoa Pyttipannussa (Hella Good)


Hitto. Jos olisin makkarameikkeri, niin mun makkaroist tulis varmaan just tän makusia. Eli chorizon makusii. Ostin testiks Saarioisen raakamakkarana chorizoo ja jopas jotakin: tosi hyvvöö. (Tässä linkki tuotteen sivulle.) Mausteita on mukavasti verrattuna kaikkiin muihin makkaroihin mitä oon elämässäni maistellut. Lihaa on pakkauksen mukaan 88% ja loput lieneekin sitten mausteita. Mun chorizot päätyi pannulle pyttäriin tälleesti:

Chorizopyttäri
- chorizomakkaraa
- keitettyjä pottuja
- sipulia
- kirsikkatompsuja
- suippopaprikaa
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta, kuivattua persiljaa

Chorizoja pitää pakkauksen mukaan paistella 20 minsaa jotta tulee kypsää. Laitoin pannuun tilkan öljyy ja aloin paistelee. Puolimatkan krouvilla lisäsin viipaloidut potut ja hetki sen jälkeen loputkin ainekset ja mausteet. Lopuks nappasin pari chorizoo pannulta, viipaloin ja heitin takas. Sen jälkeen laitoin läjään lautaselle rucolapedille ja ympärille semmosii tompsuja yms joita en ollut paistellut.

Suosittelen tekemään tätä! (Varsinkin silloin, jos on pieni tai isompi darude. Mulla ei tällä hetkellä ole, mutta varmaan tulevaisuudessa tulee vielä olemaan. Eli jos yleensä valmistaudut krapulaan ostamalla jaffaa tms valmiiksi jääkaappiin seuraavaa päivää ajatellen, niin kantsii ostaa ens kerralla myös noit makkaroita.)

Ei kommentteja: