30.8.2013

Safkablogin Suosikkeja Vol. 1


Morjensta! Aattelin esitellä mun mainioita löytöjä joita oon tehnyt kauppojen hyllyiltä. Suosittelen koklaamaan jos törmäät kaupassa. Vähän väliä löytyypi tietty uusia suosikkeja, mutta tässä on muutama semmoinen tuote, jota oon koklannut kerran ja sitten ostanut lisää myöhemmin. 

Special Muesli (Lidlistä)
- Tämä on parasta mysliä mitä maa päällään kantaa. Syy on se, että puolet tästä myslistä on kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä. Ja sit puolet on sitä kuivaa tyhmää myslihiutaletta. Tää on niin niin hyvää maitotilkkasen kera. Itse en voi syödä kuin kourallisen tai pari kerralla, koska myslit tuppaa turvottamaan, mutta pikkuinen annos silloin tällöin on ihan paikallaan. 

Sunnuntain Kakku- ja muffinssimixit (Löytyy monista eri kaupoista)
- Näistä olenkin jauhanut pariin otteeseen täällä. Tosi tosi helppo tapa tehdä kakkua tai muffinssia ja erilaisilla jutuilla voit pimpata luomuksista omanlaisiasi. Oon tunkenut muffinsseihin karkkeja sisään ennen paistoa ja kuorruttanut ties miten. Kantsii koklata ihan ehdottomasti. 

Rubicon limpparit (Löysin K-Supermarketista)
- Olin yks kerta kaupassa tosi janoisena ja sit näin tommosia outoja tölkkejä ja ostin niitä pari. Ihan hitsin hyvän makuisia. Pakkauksissa mainostetaankin niiden sisältävän aitoja makuja ja mehua ja sen ihan maistaakin kyllä. Ihan täysin janojuomana ei kantsi tietty mitään limua käyttää, mut kyllä silloin tällöin saa tämmösen juoda. Ja kantsii hei maistella juodessaan, eikä vaan kaataa kurkusta alas. Passion on paras maku.

Pastella pastakastikkeet (K-Supermarketista löytynyt ainakin)
- Nää on halpoja ja hyviä. Ja kaiken lisäks löysin viimeks myös tommosen 200g putelon. Yleensä tomaattikastikkeet ja -murskat yms on vähintään 400g töteröissä, joten toi on ihan kiva semmoselle joka ei oo kokkaamassa suurperheelle. Kastikkeita löytyy erilailla maustettuina.

Junior Mints -minttusuklaat (Lidl)
- Seinfeldfanit tietää että Junior Mintsit maistuivat hyvin Kramerille. "It's chocolate, it's peppermint, IT'S DELICIOUS!" Siks oli pakko itseki ostaa näitä jenkkiläisten herkkuja kun Lidlissä osui eteen. Todella nam! Suklaata ja minttuista täytettä. Pakkauksessa on muistaakseni 52g eli jotain 200kcal. Hinta suolainen, jotain yli 3€, mutta pakkohan sitä oli maistaa. Ja tunnustan, että ostin myös uudestaan kotelon. :D


Isot muffinssivuoat (Clas Ohlson)
- Clas Ohlsonilta löytyi nättejä isoja muffinssivuokia. Pitää olla vaihtelua välillä, sillä yleensä kaupoissa on isoja muffarivuokia vaan valkoisina. Ohlsonilta löytyy muutenkin kaikkea pientä kivaa keittiötarviketta ja kertislautasia ja mukeja. Tekis aina mieli ostaa kauheet läjät jotain vuokia yms, mutta pitää käyttää järkeä hieman kuitenkin. (Ei ole tarpeeks tilaa kaikelle mitä haluis ostella.)


Aijoo, ja lisäks pitää mainita myös: Snapple -mehut ja sitten Jelly Bean Factoryn karkkiaskit. Snappleista oon maistellu aikasta montaakin makua, mutta mansikkakiivi on the best! Jelly Beanit on tosi mehukkaita karkkeja. (Saisivat vaan olla halvempia molemmat)

Siinäpä muutama lemppari. Päivittelen taas suosikkeja myöhemmin lisää! 

Ei kommentteja: