sunnuntai 25. elokuuta 2013

BBQ Kanaa, Parsakaalia & Nuudeleita


Pikaruokaa. Nuudelisörsselssönit on pastaruokiakin nopeampaa. Erilaisten nuudelien kypsennysohjeet vaihtelevat varmaan jonkin verran, mutta mun nuudelipussissa luki että tarttee antaa lillua kiehautetussa vedessä 3min ja se ois sitten siinä. Tein tähän tapaan tänään:

BBQ Kanaa, Parsakaalia & Nuudeleita
- Paistele broilerisuikaleita öljytilkassa pannulla kunnes pinta on saanut kauttaaltaan väriä
- Lisää mukaan parsakaalit paistumaan (käytin tuoretta parsakaalia, mutta pakastettukin on varmasti ihan ok)
- Pyörittele kavereita pannulla ja lisää hieman suolaa ja pippuria sekä paprikajauhetta
- Lurauta sekaan bbq-kastiketta ja liraus soijaa sekä siirappia/hunajaa/sokeria
- Tarkista maku ja lisää sitä mitä sörsseli kaipaa
- Tee pannun reunalle tilaa ja paahda siinä pikaisesti hieman seessamin siemeniä
- Lisää kypsät nuudelit sekaan ja sekoita kaikki mukavasti sekaisin
- Ja: syö

Ei kommentteja: