3.9.2012

Broilerikasvisgratiini - Naminaatti!Voi että! Muistatteko ton älyttömän broikkuvuuan jonka blokkasin jokunen aika sit??? No sehän oli niin ällön hyvää että tein sitä uusikskin ja oon pakastellu ja syöny ne pakastimesta ja hohhoijaa. MUT järjellä mietittynä pasta on 100% hiilarii ja turvottavaa ja lihottavaa... :( nyyh, joten mietin että haluun saman tyyppist mut ees millin verran vähäkalorisempaa niiku! SIISPÄ TÄSSÄ SAANKO ESITELLÄ TEILLE:

Broilerikasvisgratiini
- Apetit kasvisgratiinipussi pakastealtaasta (sisältää mm. porkkanaa, kukkista, parsista, kesistä jne)
- Broikkuriekaleita
- Yms
- juusto jne..

Laita puolet gratiinipussin sisällöstä vuokaan, tee broikkusoosi (huom, ei tarvi niin kauheesti laittaa mitää lientä tähän soossiin. ihan vähän laitoin) SITTEN: vedän broikut gratiinien päälle, sit loput gratiinit ja juustoo ja tompsui laitoin taas ja uuniin 225 astetta ja vaikka 35minuuttia.

ERITTÄIN HYVÄ VAIHTOEHTO KUN EI KEHTAIS SITÄ PASTAA LIIKAA PUPUTTAA..... oi nam. Mausta omas makus mukaan mausteilla ja tee miten tee mut kannattaa myös tätä testata.

PS. Ostin myös pussin kukkakaaliparsakaaligratiinia. Teen sitä jonkun muun jutskan lisukkeeks ehkä joskus tai sit semmosenaan ns. kasvisruokana.... ENJOY!

Huom, lisänä punaviinimilläliebalsamiviinietikalla, öljyllä, hunajalla ja mausteilla pikaisesti marinoitu tompsuu ja punasipulii.

2 kommenttia:

J kirjoitti...

Kasvispussin sisältö epäilyttää, mutta muuten näyttää syömäkelpoiselta :)

Milla kirjoitti...

Joo, siin on tota parsista. Sitähän pitää mättää päivittäin.