25.7.2014

Pizzaa: Kylmäsavulohi & Simpukka & Katkarapu


Mitäs tapahtuu kun pizza-addiktilla on ties monettako viikkoo jatkunut kala- yms merenelävähimo? No hän tekee mieluisensa seafood pizzan. Näin kävi mulle ja tuli erittäin hyvää! (Söin kuitenkin maltilla, eli ei mahaa täyteen, sillä nyt on niin kuuma helle, että massus pitää olla tilaa nesteytykselle myös!)

Onneks maailman merissä kaloja ja muita otuksia riittää, sillä sen verran ison läjän kalaa yms katkarapuja on tullu vedettyy täs parin viikon sisään, että joku pienempi jorpakko ois jo autiona. Mut ei kai se väärin oo! Tälläviisii tuli tää sapuska pöytään:

SeafoodPizza By Safkablogi
(Tee pohja kuten tykkäät! Tiedät varmaan mikä on lemppari pizzapohjasi. Meikäläinen teki 1,5dl taikinan, eli vettä 1,5dl ja sekaan kuivahiiva, suolaa, ripaus sokeria, durumjauhoja, vehnäjauhoja ja luraus oliiviöljyä.)
Täytteet:
- sekoita tomaattimurskan sekaan makus mukaset mausteet kuten oregano, valkosipuli, suola, pippuri, liraus oliiviöljyä ja levitä pizzapohjalle
- juustoraastetta (ei liikaa! ei mitään paksui kerroksii, pls)
- kylmäsavulohisiivaleita sinne tänne (älä mätä näitäkään liikaa)
- silputtua nippusipulia
- katkarapuja (pakastealtaasta)
- simpukoita (pakastealtaasta pussista)
- ja mun oli tarkoitus laittaa aurajuustoo mut en muistanut ja oon tavallaan iloinen etten muistanut, mut kai sitäkin vois ihan minimaalisesti tähän laittaa.

Paista uunissa 225-250 asteessa kunnes on valmista. Siihen menee n. 10-15min. Voit suihkuttaa valmiin pizzan päälle vielä vähän oliivöljyy, siivuttaa punasipulia ja repiä tilliä, mut sit alat jo nopeesti työntää slaissia suuhun ennen kun joku tulee ja vie! #sogood

PS!! Huom huom! Tossa jokasen postauksen alla on tommonen harmaa loota aina! Kattokaapa kun siinä lukee että "Luulen et tää on:" ja sit kaks vaihtista eli: "Hitsin hyvää!" ja "Ei mun juttu!" Jos vaa kukaa jaksaa ni painelkaa jompaa kumpaa nappii! Oon niin innoissani et osasin tommosen tonne alas laittaa. Spänkjuu!

Ei kommentteja: