16.7.2014

LohiWrap (Eli Lohiwräppi Jossa On Itua)


Teeppäs tälläset kääryleet evääks töihin tai tarjoile kaverilles, niin heiltä varmaan loksahtaa leuka sijoiltaan ihastuksesta. Sen vert on nätti ja maistuvainen wräppi tää!
Ohuiks slaisseiks leikattuna ja hammastikul seivästettynä toimii myös pikkusina purtavina jos tapaat semmosii tarjoilla. Alempana upea kuvasarjakin koko jutusta, mutta myös kirjallisesti selostettuna täytteet.


LohiWrap
Tarvitset:
- tortillalätty
- tuorejuustoa (Joko valmiiks maustettua tai sit mausta omas makus mukaan maustamaton. Mä laitoin maustamattoman sekaan tillii, sitruunamehuu ja pippurii ja sivelin sit tortillan päälle kauttaaltaan.)
- rucolaa (tai muuta salaattia)
- ituja (mul oli sinimailasen itui)
- sitruunamehua turaus
- tuorekurkkua ohuina slaisseina
- lohta (paistettuna, raakana, lämminsavu, kylmäsavu... ihan mitä vaan: mul oli itseasias loimulohta)
- paprikaa
- pippuria ja tarvittaessa suolaa

Asettele täytteet esim. tuossa järjestyksessä kuin mun kuvissa, kääri rullalle, leikkaa kahtia ja työnnä suuhun! Niin ja purista sitruunast lisää mehuu matkan varrella. Sooooo gooooood! #nam


Sivele tortillaplätty ekaks tuorejuustolla kauttaaltaan.

Asettele seuraavaks rucolat nätisti vierekkäin.

Sitten ituja, tai jos et niist tykkää niin laita jotain muuta esim lehtisalaattii vaikkapa.

Kurkkusiivuja juustohöylällä höyläiltynä + aromisuolaa + pippuria.

Sen jälkeen käärön isäntä eli lohi + muutama tippa sitruunamehua ja tarvittaes suola + pippuri.

Keltaista suippoparikaa ohuina rinkuloina.

Ja sit parit kääräisyt ja homma on valmis:

Ei kommentteja: