21.8.2012

Tattadaa MarjarahkaTervehdys! Erään uskollisen lukijani vinkistä suuntasin tänään K-Supermarkettiin halpojen hedelmien toivossa. Siellä niitä olikin joko 1€/kg taikka sitten euron per rasia/pussi. OSTIN SEURAAVAT hetelmät: kiiwiä, sitruunaa, vadelmia, karhunvattua ja sitten pusikkomustikkaa. Tosin nämä jälkimmäiset lienevät marjoja hmm. Anywho, väänsin näistä marjarahkaa:

MARJARAHKA
Maitorahka tötö
Vispikerma tötö
Pakastetut skarpalot
Pakastetut vatut
Tuore vattu
Tuore mustikka
Tuore karhunvattu :D

Noniin, vispi ja rahka sikinsokin (ensin vispi omineen paksuks), sitten sekaan mikrossa sulatetut ja muussatut (notta päästävät väriä mahd paljon)pakastemarjat ja perään joukko tuoreita. Koristele TUOREILLA. Ainiin ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Käytin hillosokeria niin saas nähä mitä tapahtuu myöhemmin. Tuskin mitään. Paitti että hillopäivät alkaa ;D

...... :( Se siittä! Suosittelen tätä ja menkää ostelee noit hedelmiä yms. Saatan tehtailla erään todella kivan sitruunakakun joku päivä joten pysykää kuulolla. Myös kiwit käytän tuonnempana. I love you! (noeivaiskaa)

4 kommenttia:

piitu kirjoitti...

hyvä töräys!

mapsu kirjoitti...

KYLLÄ! :] nyt kun tulee näin paljon kommentteja niin eniten kommentoineen kesken seuraavan kuukauden aikana jaetaan yllätyspalkinto.

piitu kirjoitti...

ihanaaa! :D tuli elämään taas jännitystä!

mapsu kirjoitti...

<3