keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kuumien Leipien Kavalkadi


Simppelii ja iisii ja hyvää! Tein kuus erilaista leipäsiivua, toivottavasti tästä tulee himo jollekin ja ideoita jollekin toiselle! Nää on nopsa tehdä ja onnistuu myös grillissä.

Älä muuten paista esipaistetua ciabattaa etukäteen. Siivuta se siivuiksi ja paistele vasta sitten kun oot laittanut täytteet, muuten tulloo turhan rapiaa. Jos et tarvi siivuja koko leivän mitalta, niin siivuta vain sen mitä tarttet ja paista loppupätkä leivästä siivujen mukana ja syöpöttele myöhemmin.

Oi! Ja vielä ennen itse asiaa: follow me on instragram now too!!! Siel tulee olee muutankin kun sapuskakuvia jotenka välkommen! @safkablogi <3 täng juu! Ja twiittailaan myös twitukas! :)


Kuumien Leipien Kavalkadi
Pohja kaikissa sama eli:
- Pirkan esipaistettu ciabattasiivu, tomaattipyrettä, suolaa, pippuria ja tiraus oliiviöljyä

Täytevaihtikset:
(En laittanu valkosipulii ny näihin mihinkään, vaikka oon kyl garlicin ystävä, i just didn't feel like it!)

Jalapeno-paprika
- juustoraastetta
- jalapenosiivuja (säilykepurkista vihreitä, keltaisia ja punaisia)
- paprikasiivuja keltaisesta ja punaisesta suippopaprkasta
- suola + pippuri

Kesäkurpitsa
- juustohöylällä siivutettuja kesäkurpitsasiivuja
- suolaa ja pippuria
- seessaminsiemeniä
- juustoraastetta

Kalkkunanakki
- kalkkunanakkisiivuja
- suolakurkkusiivuja (taikka kurkkusalaattia)
- pippuria
- juustoraastetta

Tomaatti-sinihomejuusto
- kirsikkatomaattisiivuja
- sinihomejuustoa
- suolaa & pippuri
- juustoraastetta

Oliivi-sipuli
- kalamataoliveja siivutettuna
- (nippu)sipulia
- juustoraastetta

Kinkku
- kinkkusuikaleita
- pippuria
- juustoraastetta

Paista 225 uunissa ylätellingillä kunnes näyttävät hyvältä. Ja hyviihän ne sit onkin!
 

Tää jallusiivu on ehkä liian hottis mun makuun:


Löysin joskus tällästä pussis myytävää pyrettä! Oli sopiva määrä ja näin päin pois:


Leipäset ennen täytteitä:

Ei kommentteja: