10.6.2014

Pari Patonkivinkkiä


Ok, nyt mut saa jo kärrätä johonkin hoitoon: Koristelin leivän! Toisaalta oon varma, että jossain muuallakin maailmassa joku on niin tehnyt ja sitä pidetään vielä suhtkoht normaalina käytöksenä. Uunin kuumumista ootellessa nääs ripottelin kivat viirut unikon- ja seessaminsiemenistä ja lisäks kaivoin salaattisiemenet -pussukasta jotain siemenii nättiin riviin. It's so bjuutiful!

Toi koristelu on tietty yks kiva vinkki jos haluu nätin leivän, mut vielä kivempi vinkki on tehdä foliosta kaukalo patskulle/leivälle jottei se leviä ihan holtittomasti ympäriinsä. Alla havainnollistavat kuvat mun rakennelmasta! Ois kiva hommata semmonen patonkipeltikin, mut A. mul ei oo kämpäs tilaa kaikelle mitä haluun ja B. en leivo patskuja niin usein että mul ois pakko olla se. Mut heti ku mul on enempi säilytystilaa ni hommaan senkin!

That's all for now, folks!

Tee foliost eka laidat! Like this:


Sitten: vuoraa laitojen päälle lisää folioo, ja HUOM! Toisin kuin minä: laita ton päälle sitten vielä leivinpaperia! Suoraan sanoen hoin v-sanaa kun revin folioo irti leivästä, koska se tarttuu siihen ihan älyttömällä tavalla. Eli laita kaukaloon päällimmäiseks vielä leivinpapruu ja sit isket taikinan siihen kohoomaan ja säästät osan hermoistas.Tattis och adjöö!

4 kommenttia:

piitu kirjoitti...

toi on hienoin leipä mitä oon ikinä nähnyt elämässäni.

mapsu kirjoitti...

:D

Eija kirjoitti...

Tosi hienon näköinen, pitäähän sitä bloggarin joskus vähän brassailla ja koristella leipä! ☺

mapsu kirjoitti...

Jepskukkuu Eija, tällästä se on kun on lomalla niin ehtii nypertämään ehkä vähän liikaakin! :---D