19.6.2014

Maustettua Riisiä & Possua (Herätä Eilisen Grillijämät Henkiin!)


Nyt on taas herkkua lautanen pullollaan! Tätä sapuskaa ei tartte tehä eilisen grillijämistä, mut tuli tossa tehdessä mieleen, että kaikki jo valmiiks grillatut kasvikset ja lihat sopii tähän ruokaan aivan hitsin hyvin. Nopea homma tää on muutenkin, mut viel nopeempi jos kyseessä on jo valmiiks kypsät tuotokset. Do it like this:

Maustettua Riisiä & Porsaan Ulkofilettä
- Keitä mieluistasi riisiä tarpeitasi vastaava määrä, meikä keitti basmatiriisii.
- Paistele öljytyllä pannulla mieluisiasi kasviksia kypsäksi, tai vastaavasti lämmitä aiemmin grillatut kasvikset pilkottuna pannulla. Mä laitoin seuraavat kaverukset:
- sipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa, nippusipulia, jalapenoa
- Mausta KUNNOLLA ja tulisesti, kuten esmes: suola, pippuri, chilirouhe, chilikastike, hunaja, paprikajauhe, yms yms. Jos tarjoot kanan kanssa niin laita jotain kanalle sopivia maustehia.
- Kun rehut on kypsät ja ok, kaada riisit niiden sekaan pannulle ja sekoita huolella.
- Paista/lämmitä pihvisi, siivuta se ja asettele annos nätisti ennen ku syöt! Lurautin päälle vielä lisää chilikastiketta... uuuuuu nam!

Täytyy sanoo että tuli ihan todella hyvää! Pitkästä aikaa tuli tehtyä kunnolla tulista ruokaa (siis mun makuun tulista), joten makunystyrät värisevät varmaan vielä huomennakin. Näillä eväillä mennään juhannusaattoa kohden!


Ei kommentteja: