2.6.2014

Ice Cream Sandwichit (Jäätelöä Keksien Välissä)


Nämä on hyviä, mutta ehkä ihan puolikas riittää per lärvi. No, paitsi ehkä jos olet tosi makeannälkäinen ja kestät sokerin yliannostuksen hyvin. (Mä tykkään makeasta, mutta kokonainen on silti liikaa, joten tyydyin puolikkaaseen ja silti vähän *ituttaa.)

Tein viime kesänä Martha Stewartin ohjeen mukaan pehmoisia suklaahippupipareita ja nehän oli tosi hyviä. Nyt ne tuli mulle mieleen, jotenka värkkäsin kekseistä Marianne-karkin makuisia ja tungin minttujätskiä väliin. Huhhuh huijakkaa. Pakko kärrätä nämä pois kotoa heti, ettei tapahdu mitään peruuttamatonta. Ja siis PS. nää pehmoiset keksit soveltuvat tähän hommaan paremmin kuin ne tosi rapeat ja kovat keksit.

Minttusuklaiset Ice Cream Sandwichit
- Tee pehmoisia cookieseja, mutta laita suklaahippuloitten sijaan taikinaan murskattuja Marianne-karkkejä tai muuta minttusuklaata (Tai jos vihaat minttuu, niin laita sit ihan mitä lystäät!) Mä laitoin murskattui Marianneja ja Pirkan semmosii minttusuklaapalloja jotka myydään pussis. Pipruresepti täällä: Pehmeät Suklaapiparit

- Anna keksien jäähtyä.
- Leikkaa litran jätskiköntistä reilun sentin paksuisia siivuja. Asettele pari palaa vieretysten ja paina sopivan kokoisella (eli tekemäs keksien kokoisella) pyöreällä juomalasilla jätskistä irti ympyrän muotoinen jätskikiekko, aseta se keksin päälle ja iske vielä toinen keksi päälle katoksi.
- Tunge näitä yksikerrallaan pakastimeen tehdessäsi. Pakastimessa kantsii siis olla valmiina tarjotin tms mihin ladot näitä.
 - Ja sit kun oot valmis naatiskelemaan jätskisändvitsiä ni avaa pakastin, nappaa sieltä ja syö!

HUOM! Voit tehdä keksit etukäteen, sillä ne säilyvät n. viikon ilmatiiviissä astiassa ja pysyvät pehmoisina. Voit laittaa jätskin väliin just ennen syömistäkin, mut must on kivempi että koko keksijätskikombinaatio on hyisen kylymä.

HUOM2! Jos haluut oikein nättii ni ripsottele reunoilla pullistelevaan jätskiin jotain kivoi nonparelleja tms hippuloita.

Ei kommentteja: