31.5.2014

Drinkkivinkki: Bellini (Kuoharia & Mangoa)


[Alkuhuomio: postauksen lopusta löytyy ylppärijuhlakuvia!]

Tällä hetkellä juhlat on monin paikoin jo starttailleet, jotenka jos nyt joku jossain miettii et voiks sitä skumppaa vetää muutenki kuin ihan vaan sellaisenaan, niin tässä tulee vanha kunnon Bellini.

Ei kandee stressata et minkä tyyppist kuoharii tässä drinksus voi käyttää. Käytä ihan mitä vaan! Tai miksei vois ihan valkkariakin käyttää jos hätä on suuri.

Bellini
Tarvitset:
- mangososetta (Osta ja soseuta itse mangot, tai osta kaupasta valmista sosetta. Ei pilttiä! Vaan esim sitä Bonne -nimistä namia.)
- kuohuviiniä

Ja sit vaan:
- Kaada lasin pohjalle n. 0,5 dl kylmää mangososetta ja liruttele hiljalleen päälle jääkylmää kuoharia n. 2dl. Sekoita varovasti ja nautiskele menemään.

Huom! Mieti mittoja uudelleen jos sul on tosi pieni ja siro skumppalasi. Eli laita pohjalle vähän sosetta ja sit kuoharia päälle. Meikäläinen teki tietty isoon drinksulasiin, kun kerta tällänen loppasuu olen.


Sit viel lisää skumppauutisii!

Safkablogille tarjottiin parii kuoharii maisteltavaks ja tietty olin heti että well, what the heck! Elikkäs; Marqués de Monistrol Semi Seco ja Marqués de Monistrol Brut. (Ittelläkin on joskus semi seco olo, kuten eilen.)

Nämä maistiaispullot päätyivät sinne minne pitääkin, eli ylppäreihin! Kuoharit tarjoiltiin sellaisenaan, eikä esmes Bellinin muodossa. Juhlakalu kuvailee näiden kuohareitten makua sanoilla "Pirteen raikasta ja sopivan kuivaa." Big up Servaali Oy:lle lyyralla koristelluista kuohareista!

Tunnelmakuvia ylioppilasjuhlista:Ei kommentteja: