3.9.2013

TV-illan paras veto: Tacoveneet


Tähän nyt ei kukaan reseptiä kaipaa, mutta toimikoot tämä selostus sitten vaikka vinkkinä, mikäli et ole hetkeen vetänyt tacoja naamariin. Itse söin ennen tätä päivää niit viimeks vuosia sitten. Jotenkin alko ottamaan hermoon ne perinteikkäät tacokuoret. Siihen säälittävään välikkön ei mahdu paljon mitään täytteitä ja sit se aina halkee tms. Insinöörit on kuitenkin jossain vaiheessa onneks kehitelleet tommosii käteviä tacoveneitä, joihin voi tunkee niin paljon täytteitä kuin sielu sietää ja silti homma toimii kohtalaisen hyvin!

Näähän vois täyttää ties minkälaisilla jauhelihakastikkeilla ja kuorruttaa juustolla ja työntää uuniin, mut mä lämppäsin venettä hetken mikrossa ja ladoin sitten kamat kyytiin ja otin baitin. Tässäpä teille tiedoks mitä mun venehet sisältävi.


Taco Boats
- jauhelihaa + sipulia ruskistettuna ja hemmetin huolella maustettuna (mm. tacomauste, ja kaikki muut mausteet mitä maustepusseista löytyi)
- pieniksi paloiksi leikelty salaattisötkötys sisältää: tuorekurkkua, nippusipulia, kirsikkatomaatteja monessa värissä, paprikaa punaisena ja keltaisena, jalluja, kalamataoliiveja, rouhaise tähänkin pippuria sekaan
- kastikkeina toimivat: ranskankerma ja thai sweet chili
- juustoraasteet jätin käyttämättä tällä kertaa

TopTip: Sivelin venhon pohjaan ekaks ranskankermaa, jotta salaatti juttuis siihen kiinni eikä lentelis niin paljolti tavaraa yli laidan. Toki lisäsin kastikkeita joka väliin, koska tykkään tehdä niin. Sit vaan takas telkun ääreen ->

Ei kommentteja: