26.5.2015

Tonnikalarulla / Tuna Wrap


Kaiken maailman viileet rullat on lounasvinkkien kärkikaartia. Varsinkin kesäisin! Viimein alkaa lämpötilatkin lähentelemään kahtakymppiä (ainakin parvekkeella), jotenka mitäs tässä muuta kun rullaamaan.

Rullafanien kannattaa ehdottomasti katsastaa myös tämä viime kesän hitti: LohiWrap

Niin ja PS. Tsekkaa postin loppu myös! Siellä näkyy mun uus kasvattini.


Tonnikalarulla (2kpl)

Tarvitset:
- 2 kpl isoa täysjyvätortillalättyä

Tonnikalatäyte:
- ½ purkkia tonnikalaa vedessä (vedet pois valutettuna)
- n. 50g tuorejuustoa
- 1 tl dijon sinappia (tai sopiva määrä esim. wasabia tai piparjuuritahnaa)
- tilkka sitruunamehua
- mausteita makus mukaan, kuten: mustapippuri, chilijauhe
- kaprismarjoja

Muut täytteet siivuteltuina tai muutoin pienittynä:
- tuorekurkkua
- tomaattia
- kevätsipulia/punasipulia
- rapeaa salaattia

Homma on nopee ja helppo: Sekoita tonnikalatäytteen ainekset keskenään mukavaksi tahnaksi ja sivele se letun pintaan. Lisää tomaatit, kurkut, sipulit ja salaatti ja sitten: rullaa!

Voit heittää rullan huiviin heti tai napata mukaan. Jonnin aikaa jääkaapissa muhinut rulla on myös aika jees esim piknikille. (Olen testannut!)



Ei kommentteja: