perjantai 20. syyskuuta 2013

Makaronilaatikko - Nopeasti, ilman uunia!


Teki mieli makaronilootaa ja siihen kauhee läjä ketsuppii päälle, mutta ei jaksanu alkaa tekee pientä määrää uunissa. Siispä tein kattilassa ja tuli hyvää ja maut ovat oikeat. Ainoo mikä tällä tavalla on eri on se että makaronit eivät välttämättä ylikypsy ja toisekseen tähän ei tule rapeaa pintaa, vaan hieman rapsakka pohja. Så här går vi:

Makaronilaatikko - Nopeasti, ilman uunia
- Keitä makaronia/pastaa tarvittava määrä kattilassa, kunnes kypsää
- Paista pannulla makaronin kiehuessa jauhelihaa ja sipulia ja mausta makunystyröidesi mukaan. Mä laitoin kaikkii mausteita mitä löysin ja lisäks tietty ihan hullun määrän mustapippuria, koska se kuuluu must makkelootaan!
- Kun pasta on valmis, siivilöi vedet pois ja aseta kattilassa takaisin pannulle
- Kaada sekaan jauhelihat ja sekoita
- Sekoita kaksi munaa ja luraus maitoa kupissa nopeasti haarukalla ja kaada joukkoon
- Sekoita kunnes munamaito on sekoittunut kaikkialle
- Painele mössö kevyesti kattilan pohjaan, iske kansi päälle, ota virrat pois ja anna muhia about 5min.
- VALMIS!!!!!!!

Meikäläinen tykkää makkislootan kanssa ketsupista. Ja tällä hetkellä omistan Heinzin ketsua. Toinen hyvä on Felix, mut en ees muista koska ostin sitä viimeks. Siitä on ikuisuus kun söin viimeks makaronilaatikkoa, joten ketsuppeineen päivineen tää oli todella nam. LOVE THIS!


Kehno kuva mutta kuitennii, eli tässä valmis makkeloota kattilan pohjalla. Annoksia tein näköjään 2 kpl sillä puolet jäi jäljelle kun lautaselle lapikoin:


Ei kommentteja: