29.12.2013

Joululahja HAUL 2013 - Tämmöstä sain!


Sain vihdoinkin pidettyä upean ammattimaisen kuvaussession keittiön pienellä pöydälläni, joten pääsen näyttämään mitä kivoja safka-aiheisia lahjoja sain joululahjaksi perheeltä ja ystäviltä. Kiitos kaikille jotka lahjoja antoivat. Todella mainioita lahjoja nämä ja myös kaikki ei ruokaan liittyvät lahjat!

Ja vielä lisäys: viinipullot unohtuivat kuvasta. Sain työpaikalla punkkupullon ja sitten hmm ilmeisesti äiti antoi sekä valkkarin että punkeron. Tässä yleiskuvaa tarkempi katsaus näihin kivoihin lahjoihin:

Tässä lähikuva tosta ihanasta suklaapiparilootan sisuksesta. En ole vielä ees avannut koko ihanuutta, koska halusin ottaa kuvat eka! Toivottavasti syön maltillisesti, enkä vedä heti puolia. Ainakin kaikki belgialaiset suklaat mitä oon syöny on aivan ihania, joten niin on varmaan nämä keksitkin. Vois kyl koht kaffit turauttaa... (Loota on ilmeisesti kotoisin Stockan herkusta, eli sinne vaan jos haluut myös tämmösen!)


Seuraavassa kuvassa näemme pikkuisen pullollisen chilipaprikaetikkaa, tummaa suklaata, M-piparin, salaattiottimet sekä tommosen kivan kokatessa tarpeellisen alustan kauhalle/lastalle jne. Love them all! Tarttee sujauttaa tota etikkaa johonkin marinadiin vaikkapa. Toi alusta on ollut jo käytössäkin. 


Seuraavaks näkyy double dressing -suihkuputelo. Nyt voin suihkii vinegarit ja öljyt yhtäaikaa salaattiin ja siis ei tarvi öljyn kanssa pelätä semmosii vahingossa tulevia lotkautuksia. Esim jos salaattiin tai pizzaan haluu vaan VÄHÄN laittaa, niin se on tosi vaikeeta. Eli nyt sen pitäs olla kai helppoo. Lisäks löytyy komiat piffiveitset, eli pakko lähtee ostelee kunnon piffiä jostain tiskiltä. Ja koirani Eetu sai jättipussillisen tommosii kuivii kanafileitä, joista se tykkää kovasti.


Next up: Lisää kaverilta saatuja herkkuloisia, eli pari tommost relissijuttua. Mrs Bridgesin Smokey Barbeque ja Sweet Chilli Onion. Oohhhh.. kuulostaa herkulta. Ja mukana myös umami-tahnaa, eli umami spiced tomato purée. Kuvasta unohtui chilin ja limen makuinen sinihomejuustolle tarkoitettu hillopurkki. Se on jo jääkaapissa piilossa, koska testasin sitä viime viikolla juuston kanssa. Oli hitsin hyvää, vaikka chili+lime ei kauheesti eka mua ajatustasolla viehättänytkään.


Omistan vihdoinkin kaulimen! Oon hitto +30 vee ja tää on mun eka kaulin ikinä. Olen erittäin onnellinen, vaikkakin kaulimelle löytyykin monta korviketta kuten viinipullo ja viimeksi käyttämäni muovipussiin kääritty pippurimylly. Kiitos Joulupukki tästä!


Kaulinkuvaa tähystämällä löytyy myös muita kivoja lahjoja. Kuten esim. ihana muki joka on samaa sarjaa kuin se kauhavahti, sit sain teelusikoita ja Marimekon pieniä servettejä. Niin ja 500g köntti tummaa suklaata! Tekis mieli leipasta siitä suklaakakkuva. 

Pääsen nyt viimeinkin ottamaan nää lahjat käyttöön kun kuvaussessioonit on takana. Huomenna maanantai, mutta ei se nyt niin paljon haittaa, koska keskiviikkona on heti vappaata.

Ei kommentteja: