sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Suupalan Kokoiset Joulutortut & Juustokierteet


Nonni, nyt taas tällänen vinkkiblokkailu, sillä eilen tilasin pizzan (virhe) ja tänään sit söin vaan tunasalaattii.

Nämä pikkuiset söpöliinit näissä kuvissa on aivan parhaita palleroita tähän vuodenaikaan! Kukaan ei jaksa kauaa vetää niitä isoja reilun 200 kalorin joulutorttuja joka paikassa, joten tee kaikille palvelus ja duunaa tämmöttissii suupalan kokoisia vaihtohtoja. 


Suupalan kokoiset joulutortut & juustokierteet
Yhdestä normaalista torttutaikina levystä tulee 10 kpl pieniä suupaloja.
- Ota tarpeellinen määrä voi/lehti/torttutaikinalevyjä sulamaan ja anna niiden pehmetä kunnes ne ovat tarpeeksi sulaneet jotta voit kaulia niistä hiemen leveämmät
- Levitä levylle luumuhilloa tai muuta vastaavaa, tai sirottele siihen juustoraastetta
- Kääri levyt kuin kääretorttu konsanaan ja huom: liitä lopuksi saumakohta TODELLA hyvin kiinni niin, että se näyttää siltä ettei siin mitään saumaa edes oliskaan.
- Leikkaa pötkylästä noin 2cm leveitä paloja, niitä tulee sullekin varmaan noin 10kpl per levy.
- Laita 225 asteiseen uuniin ja väijy tarkkaaavaisesti, sillä paistoaika voipi olla hieman vähemmäin kuin 10-15min. Minitortut ovat valmiit heti kun ne näyttää ulkoa siltä miltä pitääkin =)

Töpsyttele makeisiin torttuihin hieman tomusokeria päälle ja tarjoile ylpeänä vieraillesi tai ittelles!


Ei kommentteja: