5.12.2013

Herkkusuitten Luumurahkajälkkäri


Päivää perkale! Ja nyt: kolme vapaapäivää edessä. Parasta niissä on aamut eli se kun ei tarvi heti alkaa lähtee johonkin. No, se siitä.

Tein  äsken pitkästä aikaa tätä ihanaa jouluista/talvista jälkkäriä. Tää on nopea ja helppo ja jotenkin vaan tosi tosi hyvä. Puolukat ei oo pakolliset, mut on ne hemmetin hyviä tässä yhteydessä.

Luumurahka
Sekoittele näitä kaikkia neljää ainesosaa siinä suhteessa kuin sulle tuntuu parhaimmalta:
- rahkaa
- kermavaahtoa (tai vispikermaa tai jotain vaahtoa)
- luumumarmeladia, eli sitä just mitä laitetaan joulutorttuihinkin
- sokeria (ei pakko!)
- puolukoita (ei pakko!)

Jos tekisin tätä ison läjän, laittaisin 1 purkki rahkaa, 2dl vispikermaa vaahdotettuna ja ehkä noin puolikas purnukallinen luumuhilloa. Mutta koska mä oon vaan mä ja kukaan muu ei oo syömässä niin laitoin nyt vaan pari ruokaluskallista rahkaa ja kermavaahtoa turistin siitä valmiista turistuspurnukasta sopivan määrän. Sit vaan sekaan ripaus sokerii ja muutamia puolukoita jäisinä ja nauttimaan! Puolukat on nam, kun ne on jäässä ja sit vähän sulavat ja räjähtävät suussa. 

Kantsii koklata jos et oo koskaan koklannu!

PS. Söin jo ton annokseni.... :( vähän ehkä kaduttaa etten tehnyt isoo satsia!

Ei kommentteja: