19.12.2013

Safkablogin Suosikkeja Vol. 2


Tässä muutamat tän hetken tuotteet joista oon head over heels, eli me like it very many! Kaikki on nami-nami ja pusi-pusi hyviä, ja erittäin käyttökelpoisia tässä joulun alla. Lisäsin sulkuihin jokaisen tuotteen perään mistä itte löysin kyseisen tuotteen.

Safkablogin Suosikkeja Vol. 2

1. Pågenin Jouluisa leipä tai mikä lienee limppu. Tosi nam! Makiaa on ja seassa muutama rusinakin, mut rusinavihaajille tiedoks että ei niit rusinoita oo kuitenkaan ihan vieriviereen nakutettu. Tohon vähän kinkkusiivua pinnalle niin voi herra siunaa! Ite laitoin eilen savulohta ja sekosin. (K-Supermarket)

2. Castellon ynnämuiden minijuustokokoelmat! Nam! Kuvassa on vähän vajaa paketti kun oon jo syönyt tost valko- ja sinihomejuustokolmiot. Tosi hyvvöö ja hei, jos et tykkää kaikist mauista semmosenaan, niin noit tuorejuustonappeja voi heitellä vaikka johonkin broikku yms -kastikkeisiin makua antamaan. (Hyvänopeehalpa lahjavinkki: tommonen parin euron juustokokoelma ja pieni 3-4 euron miniviinipullo! Hurraa) (K-Supermarket)

3. Nescafe Dolce Gusto -kapseli makuna: Latte Mocchiato! AI ETTÄ! Tää on niin nam! Kattelinkii tost Wikipediasta kyseisestä juomasta tietoo. Siinä sanottiin mm: Alun perin miedosti kahville maistuva juoma oli tarkoitettu erityisesti lapsille. Maku onkin mieto mutta niin nam ja pehmeä, lisään omaani ripauksen sokeria vielä. :P (K-Supermarket)

4. J.P. Chenetin toi minikokoinen punkkuputelo on ihan mainio kooltaan yksinäiseen yhen ison tai kahden pienen lasillisen nauttimiseen, taikka siihen että lurautat parina iltana vähän punkeroo glögiisi. Maistuu siis glögissä, mutta myös sellaisenaan. Jaijai, nam! (Alko)

5. Aleston paahdetut ja suolatut pistaasipähkinät oh shit! Katoin kaupassa tota pussin kuvaa, jossa pähkinät oikein pullistuu lihavasti kuoristaan ja ajattelin että NIIN VARMAAN JOO, mut oikeesti: tää mun pussi ainakin on täys ihania ja pulleita ja isoja pistaaseja. Ja noi vielä maistuu ihan pistaasipähkinöille. Suosittelen! Kerrankin kuva ei valehdellut. (Lidl)

PS. Toi guutsin mallinen joulupukin pää on Tiimarin konkkamyynnist. Aattelin et chihu tykkäis siitä mut paskat se siitä tykkää.

PPS. Täällä on mun kesäisempiä suosikkeja, eli: Safkablogin Suosikkeja Vol. 1

Ei kommentteja: