18.6.2014

Safkablogin Mieluisimmat Valmisruuat

Ei tule ihan tämän tästä eineksiä ja valmisruokia osteltua, mut joskus kun ei jaksa mitään kokata mut haluis jotain lämmintä ruokaa niin on vähän pakko ostaa ja ihan syötäviä niistä monet on kun kerta maha muriseepi.

Alla lista ihan sekalaisessa järjestyksessä eineksistä joita oon ostanut useammin kuin kerran ja tuun varmaan ostamaan joskus jatkossakin. Koitin liittää jokaisen tuotteen nimeen linkin, koska kuvitusta on vaikea hommata, sillä just tällä hetkellä ei oo mitään kotosalla. Tällälailla halukkaat pääsevät näkemään miltä tuote näyttää, jos kiinnostaa koklata. Suurimmaks osaks nää taitaa olla keittoja, mut minkäs teet. (Ja tämä ei ole sponsoroitu postaus, omat mielipiteet ja omat rahat näihin on tuhlattu.)


Saarioisten Kanakeitto 300g
Tämä kanakeitto on erittäin mukiin menevää. Oon ostanut varmaan kymmeniä kertoja. Ei ole mitään outoa (ainakaan vahvaa eikä häiritsevää) sivumakua havaittavissa ja seassa on itseasiassa myös kanapaloilta näyttäviä kanapaloja. Tosi kiva keitto kun lisäks voitelee siivun hyvää leipää! Kätsy myös eväänä töissä, mikäli sulla tämmösiä eväitä on tapana töihin ottaa.

******************************

Kitchen Joy Red Curry Chicken with JasmineRice
Eli Thai Cube! kyseessä siis tuo punainen rasia. Täytyy sanoa, että kun söin eka kerran ikinä Thai Cuben niin lensin perseelleni. Kokemus yllätti nimittäin todella positiivisesti. Nyt en ole aikoihin näitä mussuttanut, mutta varmaan tulee vielä osteltua. Yhdessä vaiheessa lemppari oli Tikka Masala, mut sit sain siitä tarpeekseni. Myös se yks keltainen rasia on nam, mutta toi punanen on ehkä semmonen eniten kestosuosikki noista. Lisään aina Thai Cubeeni soijaa sekä lurauksen hunajaa. (Ja jos mul ei oo hunajaa ni laitan siirappia vähän.)

******************************

Saarioisten Ohrapuuro 300g
Joku miettii nyt heti, että voe mikä urpo kun ostaa puuroa einestiskiltä. Noh, en kauheen usein vedä puuroo ja kerranpa päätin tätä kyseistä ohrapuuroa kokeilla. Kokemus oli onnistunut! Puuro on ihana pehmeetä ja makoisaa. Lisään omaani hieman suolaa ja voisilmän. Oon ostanu myös ohrapuurohiutaleita, mut en osannut tehdä siit tän makuista namipuuroa.

******************************  

Saarioisten Perinteinen Maksalaatikko 400g
Huom! Nimenomaan perinteinen maksalaatikko on mun heiniä, eli rusinoita olla pitää. Oon aina tykännyt maksalaatikosta. Sillon kun sitä mulla on niin syön sen monesti ihan sellaisenaan ja usein myös kylmänä! :D Joskus toki jaksan lämmittää sen mikrossa ja laitan puolukkahilloo kaveriks jos sattuu olemaan. Lapsuudessa muistan että äiti paisteli maksalootan pannulla ja vieressä paistui myös HK:n lenkkimakkaraa. Hyvää on, ei siitä mihinkään pääse. (Lisäks koirani syö matolääkkeen parhaiten maksalaatikon seasta. Viimeksi tuli tästä syystä hommattua maksista:)

******************************

Knorr - Intialainen Currykeitto Kanalla Ja Kasviksilla
Uskon että nuo muutkin Knorrin pusseissa valmiina olevat keitot on hyviä, mutta ainakin tuo Currykeitto on ollut mun ostosten seassa muutaman kerran. Ja tuota Thaimaalaistakin keittoa olen muistaakseni maistellut. Eka kerran ostin tätä sen jälkeen kun mult oli poistettu viisaudenhammas ja silloin ei oikein viitti mitään pihviä alkaa puremaan. Kivalta maistui ja vaikka tilanne jossa tuota tuli eka kerran syötyä ei ollut kaikkein mukavin, niin silti en yhdistä makua hammassärkyyn.

******************************

Jalostajan Kanakeitto
Jalostajankin kanakeitto on hyvää, ehkä hieman parempaakin kuin Knorrin keitto. Näistä isoista pussukoita saa pari lautasellista, joten siinä mielessä kivempi ostos nälkäiselle kuin tommonen 300g eineshyllyn keitto. Oon maistanut myös Jalostajan keitoista tuota herkkusienikeittoa. Siitä en pitänyt niin paljoa, että ostaisin uudelleen.

******************************

Apetit pakastekeitot: Pinaattikeitto, Kasvissosekeitto & Kalakeitto
Nuo kaikki kolme joita oon maistanut on ollut tosi hyviä! Pinaattikeiton kaa tosin oon aina keittäny pari munaa ja kerran lisäsin tohon kalakeittoon pakastimesta vielä lisää seitä. Tosi simppelin makuisia ja hyviä keittoja, ei ole moitittavaa.

******************************

Sitten vielä yks huomio tähän loppuun: Ennen ostin muutaman kerran vuodessa semmosissa sinisissä säilykepurkeissa oleilevaa valmista lihapullakastiketta, mut sit tossa joku aika sitten (oisko esim vuos sitten) niissä uutisoitiin olevan jotain vialla ja sen jälkeen en oo uskaltanut ostaa! En muitsa mikä niissä mätti, mutta kyllä niitä taas myynnissä on eli uskaltaiskohan joskus taas ostella.

PS. Safkablogi löys instagramin! Tulkee seuraamaan niin seuraan takas ku en löydä ketää seurattavii! Jippiiiiiii! =)

4 kommenttia:

lena / london and beyond kirjoitti...

Tuo Thai Cube on tosi hyvä, oon ihan samaa mieltä!

Yllätyin todella positiivisesti, voisi jopa uudelleen ostaa. Tosin on aika suolaisen hintainen tuossa lähimmällä Pikkolo-asemalla, mutta niinkai siellä kaikki tuotteet on.

mapsu (safkablogi.fi) kirjoitti...

Jep! Kerran ostin einestiskilt jonku kanaviillokin joka maistui mauttomalle kakkavaipalle ja pari haarukallist riitti! Thaicube on eriluokkaa kyllä joi. Reilu kolme egee oli tos ku kaupas just katoin. 3,19€. Hinnat vaihtelee kyl paljon.

piitu kirjoitti...

ei vitsi! siis joo! kaikki hyviä! tai ainakin ne mitä oon maistanut! olinki unohtanut thai cubet! ne on kyl hyviä ja munki lemppari on just toi red curry. ne pirkan vastaavat on ihan eri planeetalta. buu.

myös toi saarioisen kanasoppa on bueno. paitsi kerran siel oli luu ja meinasin tukehtua siihen. lähetin sit sen luun kirjekuoressa saarioiselle ja sain sieltä kympin lahjakortin. eli pisteet silti saarioiselle.

sit maksis on tietty ihan all time favourite, mut en kyl oo lähtenyt tohon kylmiltään syömiseen. usein ostan kans nakkeja sen kanssa, että ymmärrän sun äidin hk:t oikein hyvin.

no pakastesopat on kans kyllä hyviä. joskus söin tosi usein just tota kalasoppaa, ny en oo jostain syystä vuosiin ostanut. kasvissosekeiton kaa syön aina raejuustoa. ne on niinku pari. sama ku pinaattikeitto ja dikki. paitsi että oon ehkä semisti kyllästynyt pinaattisoppaan. jotenkin alkaa maistuu vauvanruualle jos alkaa kovin pohtia sitä makua syödessään.

tää oli kiva postaus!

mapsu kirjoitti...

Joo siis joo! Spinikseen kyllästyy nopeesti. Mul oli pinaattikeittohulluus tos talvella ja parin viikon sisää söin varmaan jotain viis kertaa sitä niin alko olee tarpeeks. Sittemmin en oo vetäny mut joskus tulee taas se aika. :P Hyvä toi luujuttu hmmm.. mut onhan se ymmärrettävää ku kanoilkii on luut. =)