5.9.2013

Naudan Minuuttipihvi (Eli Biffi & Ranet)


Meikäläinen on niin yksinäinen, että harvemmin tulee käytyä ulkona syömässä. Kaikki syö vaimoineen ja miehineen mieluummin, joka on ihan ymmärrettävää toki! Ei oo tullu mieleen lähtee yksikseen ravintolaan syömään, vaikka esmes leffassa kyllä voi hyvinkin käydä itsekseen. Siispä!!! -> tämän tyyppisten ruokien syönti pitää hoitaa kotona. Ja sehän kyllä onnistuu.

Melko tylsä ajatushan tommonen ohueks nuijittu liha suolalla ja pippurilla maustettuna on, mutta onhan se ihan kamalan hyvää. Ja luulisin, että jotain tän tyyppistä on tarjolla jokaisessa raflassa. Tän simppelimmäksi ei homma taas vois mennä.


Naudan Minuuttibiffi
- osta naudan minuuttipiffi, valmiiks hakattu ja sun silmies eessä paperikääröön pakattu
- älä vedä suoraan kylmänä pannuun, vaan anna lämmetä huoneen lämpöiseksi
- rouhi pintaan suolaa ja pippuria makusi mukaan
- paisti helkkarin kuumalla pannulla vaikkapa 1min per puoli tai makus mukaan
- anna lepää hetken
- VALMIS

Sit vaan siihen ranut viereen, jotain dippendaalia, pari rehua ja tietty omatekemääs maustevoita. It's a winner!

Ei kommentteja: