12.3.2013

ParsafetatomaattisipuliemmentaalipiirasMmmmoi! Tein parsapiiraan koska se oli things to do -listallani!! Lisukkeeksi tomaatti-kurkku-paprika-punasipuli-kalamataoliivi-sekoitus ja sit ostin jenkkihyllyltä tommost HYVÄÄ vinegarii ja lirutin salaatin päälle. NAMNAM!

Piiras on maistuvaisen hyvää! Ehkä jopa suussa sulavaa. Ostin semmosta fetaa jossa luki ihan että FETA. Eiks sen sillon pitäs olla aitoo kamaa?? Eipä nyt ollu ihmeempää kuin ne "salaattijuustotkaan". En ole fetan paras kamu mutta mietin että joku suolainen juusto ois ok makua tuomaan. Aattelin että suolaa ei tarvis fetan takia lisätä ja laitoin vaan mustapippurii. Mut ois sitä suolaa kestäny mun makuun rouhasta parin rouhaisun verran vielä myllystkii. JOS HALUAT TEHDÄ TÄTÄ NIIN TÄSSÄ MITEN:

Parsapiirakka
Pakastealtaan valmis piirakkataikina
Parsaa
Miniluumutomaattei
Puolikas sipuli
Fetajuustoa tai muuta juustoa makus mukaan
Emmentaaliraastetta hunnuksi niskaan
Ruokakerma
Kolme dikkii
Mustapippuria
Suolaa.

Painele taikina vuokaan. Mulla tulee aika ohut pohja koska vedän reilu puolen pellin kokoseen peltiin. Selkee? Lado kuoritut parsat päälle, samoin siivutetut tomaatit, murusteltu fetajuusto ja pieneksi hakattu sipuli. Kaada päälle munakerma + ripottele emmentaaliraasteet niskaan. JA SE ON SIINÄ! SIINÄHÄN SE ON!

Ei kommentteja: