13.3.2013

Mustikkaa & PancakesHeipparallaa nyt sit taas. Tein pancakes, eli näit mitä yhdysvaltalaiset siskomme ja veljemme tekevät ja syövät. I like em, pienempii ja paksumpii kuin letut ja vähän tavallaan kakkumaisempia koska taikinassa on leivinjauhetta.

Tässä ohje jossa ei oo kerrottu deseistä vaan pelkästään cups. MUTTA, mullahan ei ollut ongelmaa koska mun mittakupeissa lukee sekä cups että ml. Tarjoile nämä tomusokerin kera tai hillon kera tai minkä vaan kera. Siirappiahan he myös lotraavat näihin ja kermavaahtoa :O Mä en laittanut kaikkiin mustikoita vaan tein ihan semmosii normaaleitakin. (Ainii 1/4 cups on 60ml.)

Pancakes
3/4 cups vehnäjauhoja
1,5 rkl sokeria
3/4 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1,5 rkl voita
7/8 cups maitoa
1 iso dikki

Toimi näin: sekoita ensin maito ja muna keskenään. Sekoita yhteen kuivat aineet ja lisää ne munamaitoon. Paista pannulla 2-3 pannaria kerrallaan. Voit lisätä mustikoita tai suklaahippuja tms pinnalle heti pannuun iskemisen jälkeen. Hmm en ole varma onko toi voi tarkotettu taikinaan vaiko paistamiseen, mut laitoin taikinaan hieman voita jotta se ei ole kuivakkaa ja siis tuleehan kait lettutaikinaankin vähän voeta. ETTÄ NÄIN. have a good day.

PS. JOS kuva näyttää kärähtäneeltä niin se on tän tietokoneen vika koska se ei palannut ja siis muutenkin ihan vaikee tehä kuvasta hyvännäköne!!!!!!!!!!!! :(

Ei kommentteja: