4.1.2013

TuplajuustohampurilainenHOLA! Est ist das wochenende! Hurraatihuu! No entiendes la onda pero los muheres. Don't u know im loco? Siispä tein OU MAI GAAAD: tuplajuustohampurilaisen! Mun mielest tuplis on niin paljo komiampi kuin epätupla eli singlecheeseburger. En tehny jättejä pihvejä ja sithän ne kutistuu vähän paistaessa niin niist tuli pienempii kuin toi hemmetin sämpylä. Mut ymppäsin kuvan takii täytteitä tohon reulalle :0 vähä niiku mäkkärikin tekee kun kuvia ottavat. Ja mut voi perse: oon ihan täys juurikin nyt. MUT, kyl se siit sulaapi. Tai siis levittäytyy ympäri vartaloa läskin muodossa. :-/

Ei tässä sen kummempaa, tein jauhelihapihvit, ostin sämpylää, leikkasin sämpylän kolmeen osaan. Sitten välissä pihvien lisäks cheddarisiivut, tomaattii, sipulia, maustekurkkua, sit sitä tuorekurkkusalaattia ja ketshuppia. Easy peasy. Yks mun tavoista poikkeeva teko oli se että silppusin chiliä jauhispihviin.

Näin se homma menee ja näin päin pois.

PS. Tulee vähän laskiaispulla mieleen tost kannesta. THehe, näin muuten laskiaispulleroja jo kaupassa, samoin ruunepäärintorttuja. Näin se menee, taas niitä on. Fazerin semmoset leuhkan näköset ruunet oli aika himottavan näkösiä. Kauheesti hilloo ja sit valkosta juttuukin. Lieneekö maku yhtä hyvis... VOIVOI. En ostanu niit mitään mut kaippa tulee osteltuu tässä vielä.

4 kommenttia:

J kirjoitti...

Iso peukku tälle. Näyttää ravitsevalta ja muhevalta. Kelpaisi raavaalle miehellekin :)

piitu kirjoitti...

nam! lisäisin vielä anananksen. koska haluun aina hamppariin ananaksen. kerran grillin täti unohti ja vitutti sen verran et lähdin kotoonta takas valittaa ja se anto mulle vaan yhden ananasrenkaan mukaan wtf??

mapsu kirjoitti...

Oliko sulla sitte vielä se hamppari tallessa ja lisäsit sen ananaksen siihen? Mä ajattelin että joku ilta käyn NIPALLA. Tiäkkö en oo ikinä käyny sielt mitää syömisii hakemassa. En tieä ees mitä siellä on mut kai siel jotain lihapullaperunoit on kaikil mausteil!

piitu kirjoitti...

ei ollu enää happari tallessa. kai sit vaa vedin sen ananaksen silleen :D. ah nipalla on ihanaa sakaa. mää otin sieltä aina jonku tuplaburgerin ananaksella ja hyvää just se pihvi, ku on semmosta kokolihaa eikä jauhelihaa!