21.1.2013

Ellu-etanat Lähti Viimeiseen LeposijaansaJAMJAM, just niin valkosipulista ja aurajuustoista ja voista kuin muistinkin syöneeni aikanaan ravintelissa. Ellu-etanat maittaa vaikka tällee maanantaina kun muutoin vähän saattaa pänniä. Keralla yhtäaikaa uunissa paistunutta patongii ja tommost vähän raikastavaa sörsselssöniä.

Ellut-etskujen pannuhauta
- purnukallinen etanoita (purkista tulee näköjään kolme pannullista... laitoin yhen pannun valmiiks voineen päivineen pakastimeen josta sen voi viskata uuniin joku ilta jos maittaa ja sit kuus kipaletta etanoita laitoin pussiin ja pakastan ny sit vaan sillee ne. Toiv ne säilyypi.)
- voita
- aurajuustoa
- valkosipulia (ihan niin paljon kun jaksat vaan turistaa niit)
- persliljaa sopivasti

--> Sotke nuo voit sun muut sekasin mukavaks maustevoiks, sitten iske etanat pannun koloihin ja lapikoi maustevoita päälle kunnon nokare. Tämän jälkeen aseta uunii joka on 250 astetta kuuma ja pidä siellä about 10min mutta kato ettei kärähdä. Mukana paistuu heleposti esipaistettu patonki.

SITTEN VAAN ELLUT ÄÄNTÄ KOHDEN JA dippaamaan pattinssonia siinä sulaneessa voissa. Onhan toi helvetin hyvvöö mut vähän käy tökkimään toi voin määrä... ehkä sitä ei kantsi ihan helvetillisiä määriä laittaa siihen vaikka kai se on niikun kaikessa että mitä enempi sen parempi.

PS. Ellu-pannut ostin Prismasta tänään. Etskut olin jo ostanu aikoja sitten mut oli pannuu vaille valmis se että pääsis kokkaileen. Pari pannuu ostin ja ne oli jotain reilu 6e / kpl.

PPS. Kuunnelkaas; kaikki valkosipuli- ja aurajuusto- ja maustevoifanit huomio! KANNATTAA tehdä tommost maustevoita vaikka muuhunkin tarkotukseen. Esim just patongin kaveriks. Ainut huono puoli: vie kieles mennessänsä ;)

Ei kommentteja: