sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Break Fast Delight



Huomenia, en ole kananmunan suurin ystävä!!!!!! En edes koskaan löydä niitä kaupasta kun ostan niin harvoin etten tiedä missä ne sijaitsee ja sitten pitää kysellä kaikilta että mistä löysit kananmunat! Mut kananmunahan on terveellinen herkku ja aamiaisellahan sitä moni kai vetää.

Testasin tällästä viikonlopun aamiaisleipää:

Break Fast Delight
100% ruispaahtis
1 dikki
1 siivu ylikypsää saunapalvikinkkua (TAIKKA jos tykkäät peksusta niin pekonisuikale)
½ pieni sipuli
pieni valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria ja basilikaa
kirsikkatomaatti
edam-raastetta

Laita eka uuni muuntumaan kuumaks! jotain 200 saa varmaan olla vähintään. Pilko kinkku ja sipulit ja paistele nopeesti pannulla hyväks. Lisää pippurii jne. Ota paahtis ja tee keskelle reikä munaa ja täytettä varten.

Kun uuni on valmis, riko leivän keskelle tekemääs reikään muna, suolaa, pippuria, kinkkusipulisössö, tomaattia, juustoraaste ja laita uuniin kunnes näyttää sopivan kypsältä!

Tässä kuvakimara työvaiheista:



Kiitos seurasta ja tervetuloa uudelleen!

Ei kommentteja: