21.5.2014

Safkablogi Testaa: Omenasiiderietikan Terveysvaikutukset


*Alkulausunto: Tämä postaus ei ole mikään resepti. (Tosin postin lopusta löytyy pikkunen terveysdrinkkivinkki!) Otan säännölliseen sisäiseen- ja ulkoiseen käyttöön omenasiiderietikan alkaen today ja raportoin esmes vaikka kuukauden päästä tuloksista. Ja nyt itse asiaan:

Tänään tuli postissa viimeinkin tuo mukavahko pullollinen omenasiiderietikkaa. Ja nimenomaan siis Braggin ylistettyä laatua! --> Joten höpiskäämme siitä kotvan aikaa.

Tästä on kohistu ties missä, mutta varsinkin moni jenkki vannoo kuvassa komeilevan tuotteen nimeen. Mikään kovin uusi juttu ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä jo muinaiset egyptiläiset... jne. plaa plaaaplaaa... Positiivisia terveysvaikutuksia luvataan omenasiiderietikalla olevan pilvinpimein; Scarlett Johansson sanoo heleän ihonsa olevan omenasiiderietikan ansiota ja jouluna yms. pyhinä ruokaa mussuttaneen möhömahan saa kuulemma lasehtimaan ennätysvauhdissa ottamalla huikan tätä jumalten nektariinia. Ja nuo kaksi esimerkkiä ovat vain jäävuoren huippu...

Itse toivon (hartaasti) tästä olevan apua pärstäkertoimen ihon kanssa, sekä erinäisissä vatsan myllerryksissä joita kohtaan tämän tästä. Muutkin terveysvaikutukset kuulostavat hyviltä, joten en pane pahakseni jos tämä ihmeellinen aine poistaa kaikki ongelmat elämästäni. You never know, right?

Aion testata etikkaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Illalla pyyhin vedellä laimennettua omenasiiderietikkaa nassuun vanulapun avulla ja lisäksi aion juoda kolmesti päivässä etikkadrinksun. (Drinksuresepti edelleen postauksen lopussa.) Tietty tätä voi myös käyttää salaattikastikkeissa ja muutoinkin kokkaamisessa jos niikseen tulee!


Huomioitavaa: Omenaviinietikka ei ole sama asia, eikä mikä tahansa omenasiiderietikkakaan kelpaa. Tuotteen tulee olla luomua, sakkaista yms yms. Mikäli aiot hommata pullon, suosittelen naaraamaan jostain nimenomaan tän Braggin omenasiiderietikan.

Tässä alla on nopeasti kerätty lista ongelmista, joihin omenasiiderietikka saattaapi suoda helpotuksen. Jos janoat tietää lisää asiata niin kvg. Interwebbi on nääs pullollaan juttua aiheesta.

*Vatsavaivat; turvotus yms. (Lisää lasilliseen vettä/teetä/tuoremehua 1-2 ruokalusikallista omenasiiderietikkaa ja hörppäse!)

*Ruoansulatushäiriöt (Tai esim. jos meinaat mässätä juhla-aterian tai muutoin herkutella: ota puol tuntii ennen ruokailua 1-2 rkl huikka esmes veden kanssa ja massun pitäs kestää koitos.)

*Tukkoinen nenä (Tee taas omenasiiderietikkadrinksu ja nenän pitäs aueta!)

*Hikka

*Kurkkukipu

*Turvonneet jalat, tai turvonnut mikä vaan (Hiero omenasiiderietikkaa turvonneelle alueelle.)

*Väsymys (Hörp! Ja taas saat virtaa.)

*Yölliset jalkakrampit (Hörpi pari kertaa päivässä ja nääkin poistuu!)

*Kauheen hajuinen hengitys (Kurlaa and that's it.)

*Jalka- yms sienet (Tee jalkakylpy johon lisäät omenasiiderietikkaa.)

*Säännöllisesti käytettynä auttaa pitämään verensokerit tasaisena läpi päivän.

*Nopeuttaa ruoansulatusta -> apua painonhallintaan (Nauti etikkadrinksu aina ennen ateriaa.)

*Alentaa kolesterolia (Tutkimuksen X mukaan.)

*Kiiltävät hiukset (Huuhtele hiukset shamppoolla pesun jälkeen etikalla.)

*Poistaa finnit/aknen ja saa ihon hehkumaan, pienentää ihohuokosia (Sekoita 1 osa vettä ja 1 osa etikkaa ja pyyhi puhdistettuihin kasvoihin vanulapulla aamulla/illalla tai aamuin ja illoin. Jos tuntuu liian vahvalta, lisää veden määrää seoksessa. Kun etikka on kuivunut kasvoille voit lisätä normaalit kosteus- yms voiteesi.)

*Valkaisee hampaita (Pyyhi omenasiiderietikalla hampaat ja purskuta vedellä.)

*Parantaa auringossa palaneen ihon (Uita rätti omenasiiderietikassa ja haudo sitä palaneella iholla.)

*Poistaa ikäläiskät ja yms maksaläiskät (Pyyhi vanulapulla läiskiä iltaisin, anna kuivua, älä huuhtele vasta kuin aamulla.)

*Poistaa syylät (Kostuta vanulappu omenasiiderietikalla, laita syylän päälle siteellä muhimaan ja toista päivittäin kunnes syylä on poissa.)

*Vahvistaa luustoa


...JNE JNE! En suoraan sanoen enää jaksa listata pidemmälle. Jos kiinnostaa, niin ota asiasta selvää. Vertaillaan sitten tuloksia. Ja jos joku on jo testaillut, niin kertokaa ihmeessä oliko mitään iloa vaikos eikös! :)

Tässä mun iltadrinksuvinksu. Ei mikään herkullisin maultaan, mutta toiv siitä on muuta iloa! (Paree olla.)

Omenasiiderietikkavihreätee
- Tee vihreetä teetä kupponen
- Lisää 1-2 rkl omenasiiderietikkaa
- Luraus hunajaa makeutta antamaan
--> hörppää and wish for a miracle!

Se siitä.

To be continued...

Testauksen jälkeen kirjoitettuja mietteitä lisätty 18.7.2014 tänne:
Safkablogi Testaa - Omenasiiderietikan Terveysvaikutukset (n. 2kk kokemukset) 


Ei kommentteja: