10.5.2014

Drinkkivinkki: Petollinen Cointreau & Mehu -drinksu


Anteeks vaan, mutta tätä kun alat tekemään ja nauttimaan niin saattaa olla että överit tulee. Siltikin uskallan tätä drinksua suositella, sikäli mikäli olet saavuttanut laillisen iän. (En kuitenkaan ota vastuuta todennäköisistä törttöilyistäsi, kännipuheluistasi tai mistään muustakaan seurauksista.)

Itte en ole suurin votkapaukkujen ystävä, sillä mitä tahansa votkaa kun sottaat mehuun (tai limppariin) niin silti se votkan votkainen maku (hieman myös muistuttaa vatsahapon makua) puskee jostain kielen makunystyrästä läpi ihan väkisinkin. Cointreau on siitä hassun hauska 40% alkoholijuoma, että sitä kun lurauttaa kupposeen votkan sijaan, on maku täysin taivaallinen ja huoli huomisesta haihtuu. Tässä maailman simppelein vinkki niille jotka tahtoo herkullista drinksua kitaan:

Petollinen Cointreau & Mehu -drinksu
- 25 ml Cointreauta (no, tai vaikka 4 cl)
- 2 dl Pirkan ananasmangopassionnektaria taikka muuta mieluistasi tuoremehua, esmes ihan vaan appelsiinimehuu
- ½ lime
- pari jääquutioo

Ja kun kaikki ainekset on koossa: Kaada lasiin Cointreau ja perään mehut. Runttaa puukolla lime puokkiin ja rutistele siitä kaikki mehut mukiin. Heitä sekaan pari jääpalaa ja kaunista limesiivulla. Heitä näitä pari huiviin ja siitä se ilta sitten lähtee ihan omalla painollaan etenemään!

Ei kommentteja: