27.12.2012

Neiti Marjasen Jugurttijätski

HEIPPAA! Ihanaa joulu oli mutta ihanaa että se myös meni. Sain joulupukilta muummuassa JÄÄTÖLÖKONEEN! Koitin tänään tehdä sillä terveellistä hyvvöö. Eli tein tommost kohmeista jugurttia!!!!! It was very nice ja ei tarvi potee huonoo omatuntoo ja miettii miljoonia kalorioita kun tota syö, sillä siin on just sen verran kaloreit kun siihen laitat, eli:

Neiti Marjasen Jukurttijätski
- Maustamatonta jukkea (käytin itse 1 purkki (150g) Pirkan kolesterolii alentavaa maustamatonta jukurttii ja 2dl Aktivian maustamatonta jukkee)
- Marjoja omas makus mukaan (laitoin pari mansi- ja mustikkaa yms)
- Makeuta (sokerilla tai makeutusaineilla + vaniljasokru tms)

Sörsselöi ainekset yhteen ja huom, toivottavasti seos on viileä. Laita jäätölökoneesees pyörimään. Mulla pyörähteli n. 15min.

MAKU ON VALLAN MUKAVA! Koostumus ei toki niin KERMAISA ja pehmeä kuin jossain kaloripommien kermajäätölöissä mutta kyllä on todella makoisa tämä. Aion kokkeilla tietty myös kunnollisia kermajäätölöitä tällä ja sorbettia kunhan kerkiän.

PS. ANTEEKSI mun sydämeni pohjasta kuvien karmea laatu. Mut ei tällee helvetin pimeessä talvessa vaan saa mitään hyvii kuvia, eikä mulla ole mitään studiovaloja käytössä ikävä kyllä joten näillä mennään. Kesällä sitten taas partsilla luonnollisessa valossa tulee namit kuvat.

Ei kommentteja: