27.12.2012

Kommauskisan voittopalkinto

Tässä muuten kommauskisan voittajan palkinto jonka hän saa sitten kun tapaamme. Pullolliin Cosmoo!!! Lisäks pitäs varmaan olla limelohkot :P nii ja toshan lukee että jäät pitää ite lisätä. :P

Ostin ittelleni samanlaisen putelin annoskateuden varaksi mut en oo vielä maistellut. Pitäis varmaan hommata semmoset oikeet lasit mistä cosmoja nautitaan. Sit vois maistella cosmoo ja laittaa vaikka Sex And The City -tuotantokaudet pyörimään! Heheheheeeeeeeeeee.. hmm ja jotkut hienot rikkaan näköset vaatteet.

HUOM! Kannattais edelleenkin kommailla koska kommaus kannattaa aina. Ei koskaan tiedä mihin kommaus voikaan johtaakkaan... ;)

2 kommenttia:

piitu kirjoitti...

ihanaaaaa!!!!!!! parasta! en ookaa maistanut, mut oon joskus ihaillu tota! ootko jo korkannu omas? oliko hyvää? nousko päähän?

mapsu kirjoitti...

joo join yks ilta koko pullon. on kyllä makoisaa, mut ei mulle kyl tullu krapulaa ees siit. vaikka lisäks otin viinii ainakin 1 lasillisen. MUT namii oli mut ei siitä ny ihan kekkulii kai menny kuten jostain muusta vois mennä. Tai sit en vaa huomannut ite.