1.12.2012

Murriitto Burriitto BurritoNO MORO ja tiedoksi että se on ihan up to yours että teetkö murritoja joskus mutta olis hyvä kun tekisit niin tietäisit että se ompi naaaamia. Elikkäs arvaappa miksi tein tätä? No siksi kun eilen tein lohirullan ja siinä paketissa niitä lättyjä riittää ja myös siksi että paistelin pari joulutorttua njam, eli uunikin oli sopivasti guumana.

Murriitto

Täyte: jauhelihaa, paprikaa (jokavärisenä), yksi tomaatti, sipulia, jotain juustoa jos on esim tuorejuustoa ihan pieni nokare, mausta makus mukaan. (mulla oli suola, pippuri, rillimausta, tacomauste, paprikamauste, ihan vähä hunajaa, chilimauste)
Täytteen tehtyäsi ota lätty, laita siihen emmentaaliraastetta, iske paljon jauhelihamössöö ja sit taas vähän juustoraastetta. Kääri rullaks ja laita se aukeava puoli alaspäin, siihen vähä juustoraastetta ja tulikuumaan uuniin siks aikaa että juusto näyttää että melkee ois ok.

Tarjoile salaatin ja ranskankerman keralla. Jälkkäriksi torttukahvit, eli kyllä jos rasvaa haluaa paljon syödä niin kyllä tällä illallisella sitä tulee. No, mutta nyt jatkan syömistä heippa :P (Lopuksi vielä lähi kuva jotta vetes herahtaa sun kielelles)EDIT: en mitää kaffelöröjä alkanutkaan ihan tähän aikaan enää juomaan vaan kylmän kaakaojuoman! MUKANA KUVA jossa myös itse vähän ilveilen. AI ETTÄ KYLLÄ ON MUKAVA lauantai ollunnunna.

Ei kommentteja: