torstai 30. lokakuuta 2014

Broileri-Tuorejuusto-Lämppäri (Elikkä Lämmin Leipä)


Hoplaa! Tätä simppelin ihmisen herkkua ei sovi unohtaa, elikkä lämppärii! Mene ja tee heti. Turha tässä on jaaritella ylimääräisiä asioita, jotenka siis:

Broileri-tuorejuusto-lämppäri
Tarvitset:
- hyvvöö leipöö (eli hyvää leipää) siivuina
- tuorejuustoa (makus mukaan maustettu, mulla oli chilli-paprika-tuorejuustoo)
- mozzarellaraastetta
- aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
- kypsää broikkua suikaleina tai dumppaa tähän hakkeluksina edellispäivän jämäkanat
- mausteita kuten: broilerimauste, sipuli, pippuri, basilika, suola

Voitele leipäsiivut tuorejuustolla, hippunen juustoraastetta siihen päälle. Sit mausteilla maustetut kanat ja aurinkokuivatut tompskut ja vielä ihan pari suikaletta juustoraastetta ja pari hieraisua mustapippuria. Paistele tulikuumassa uunissa kunnes mukavan rapsakan värinen. Eli suomeks: 250 asteessa muutama minuutti. Voit iskee pellin ylös, jotta varmasti tulee väriä. Sit vaan: syö ja juo maitoo päälle. Avot!

Ei kommentteja: