lauantai 16. marraskuuta 2013

Safkablogi testaa: Creme Bonjour Maustettu Ruokakerma, Pippuri


Sain taas hyvän syyn tehdä lihapullia, jee! Tämä siksi, koska ostin taannoin jääkaappiini Creme Bonjourin pippurisen ruokakerman ja aattelin että lihapullat sopis siihen hyvin. Ja niinhän ne sopikii!

Niille jotka eivät jaksa lukee loppuun asti:
TEST RESULT: positive! And here we go:

Minilihapullat & Herkkusienet Kermaisessa Pippurikastikkeessa
Ennen kun laitat ees paistinpannun kuumumaan:
- Tee lihapullataikina ja pyörittele niist pikkuisia pullia valmiiksi lautaselle/leikkuulaudalle

(Mulla taikina sisälsi tällä kertaa: 200g naudan jauhelihaa, 1 muna, suolaa, pippuria, hieman sipulikeittoaineksia pusista, tuoretta persiljaa silputtuna, pikkusen paprika- sekä grillimaustetta, pari tippaa siirappia ja heilautuksen verran korppujauhoja)

- Lämmittele pannu kuumaksi, lisää liraus öljyä ja ruskistele lihapullia kaikessa rauhassa
- Lisää pannulle tirisemään herkkusienisiivut (tuoreita taikka kuten itse laitoin: säilykepurkista)
- Kaada sekaan pippurinen ruokakerma ja anna muhitella muutaman minuutin ajan
- Valmis!

Tarjoile esmes pastan kanssa, mutta toooosi hyvää olis myös pottumuusin, tai ihan vaan keitettyjen pottujen tai riisin kera.

BOTTOM LINE: Tää oli hyvvöö! Ties vaikka testaisin myös vastaava tuotetta maussa: paahdettu sipuli.

Random tunnustus: Oon jotenkin jääny koukkuun kurpitsapikkelssiin.

Ei kommentteja: